nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pemilik akaun FB ‘Hxryz Jxck’ didakwa komen jelik terhadap Sultan

23 JULAI: Akibat membuat komen jelik terhadap Sultan Selangor di Facebook, seorang pengganggur dihadapkan ke mahkamah hari ini kerana melakukan kesalahan menurut Akta Komunikasi dan Multimedia 1998.

Lelaki itu bagaiamanapun mengaku tidak bersalah atas dua pertuduhan membuat dan memulakan penghantaran komunikasi jelik berhubung Sultan Selangor melalui akaun Facebook miliknya pada 2018.

Muhammad Hariz Saleh, 28, selaku orang kena saman (OKS) membuat pengakuan itu selepas pertuduhan terhadapnya dibacakan jurubahasa Mahkamah Sesyen Shah Alam di hadapan Hakim Rofiah Mohamad.

Mengikut kedua-dua pertuduhan, Muhammad Hariz menerusi akaun FB ‘Hxryz Jxck’ miliknya didakwa secara sedar membuat dan memulakan penghantaran komunikasi yang jelik dengan niat menganiayai orang lain pada 2018.

Kedua-dua pautan itu kemudian dibaca di Jabatan Siasatan Jenayah Komersial, Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) Selangor pada jam 10.59 pagi, 22 Mac 2018.

Tertuduh didakwa mengikut Seksyen 233(1)(a) Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 dan boleh dihukum di bawah Seksyen 233(3) akta yang sama.

Kesalahan di bawah seksyen itu memperuntukkan hukuman denda maksimum RM50,000 atau penjara maksimum setahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari kesalahan itu diteruskan selepas pensabitan.

Pendakwaan dikendalikan oleh Pegawai Pendakwa Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia, Norhani Mohamad Adzhar manakala Muhammad Hariz tidak diwakili peguam.

Mahkamah menetapkan 24 Ogos ini untuk sebutan semula kes.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.