nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Wajib pakai pelitup muka di tempat awam

23 JULAI: Pemakaian pelitup muka dalam pengangkutan awam dan di tempat awam yang sesak diwajibkan terhadap orang ramai mulai 1 Ogos ini.

Menteri Kanan Pertahanan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata, keputusan itu mengambil kira penambahan kluster-kluster baharu yang telah dikenal pasti serta atas nasihat Kementerian Kesihatan.

Beliau turut menegur tentang sikap orang ramai yang tidak mematuhi prosedur operasi standard (SOP) mengekang penularan COVID-19 dalam pengangkutan awam seperti transit aliran ringan (LRT) dan tren KTM Berhad.

“Pengamalan penjarakan sosial dan pemakaian pelitup muka di dalam pengangkutan awam oleh orang ramai juga tidak dipatuhi.

“SOP di tempat-tempat awam yang bersesak terutamanya yang tertutup juga didapati tidak diendahkan oleh segelintir pihak,” katanya dalam sidang media, hari ini.

Ismail Sabri menambah, orang ramai dibenar menggunakan pelitup muka yang dijahit sendiri mengikut spesifikasi yang dikeluarkan oleh Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO).

Selain itu, teguran turut diberi terhadap pengusaha kedai makanan dan restoran yang tidak mematuhi SOP penjarakan sosial di premis masing-masing.

Beliau memberitahu, kerajaan telah menetapkan penjarakan sosial perlu dipatuhi oleh pengusaha-pengusaha kedai makanan serta restoran dan kelonggaran diberikan mengikut saiz meja dan juga keluasan permis.

“Oleh sebab itu, kerajaan telah memutuskan untuk mengambil tindakan tegas ke atas pemilik ataupun pengusaha kedai makan dan restoran serta pengunjung yang gagal mematuhi peraturan dan SOP sama ada kompaun, tindakan mahkamah ataupun penutupan restoran,” tegasnya. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.