nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

227 individu ditahan ingkar arahan PKP

24 JULAI: Polis Diraja Malaysia (PDRM) telah menahan seramai 227 individu semalam atas kesalahan ingkar arahan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).

Menteri Kanan Pertahanan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata, daripada jumlah itu, seramai 62 individu telah direman manakala seorang individu dijamin dan 164 individu lagi dikenakan kompaun.

“Kesemua mereka terlibat dalam aktiviti dengan melibatkan kehadiran orang ramai yang menyukarkan penjarakan sosial,” katanya dalam kenyataan media, hari ini.

Beliau menambah, pasukan bertindak Operasi Pematuhan Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP) yang diketuai oleh PDRM akan mempertingkatkan pemeriksaan serta mengambil tindakan ke atas pemilik premis dan orang awam yang tidak mematuhi prosedur operasi standard (SOP) PKPP yang ditetapkan.

Berhubung Operasi Benteng, Ismail Sabri memberitahu, sepanjang tempoh 1 Mei lalu hingga semalam, seramai 2,105 pendatang asing tanpa izin (PATI), 572 tekong serta 126 penyeludup telah ditahan.

“Turut ditahan 79 bot dan 224 kenderaan yang terlibat dalam percubaan mencerobohi sempadan negara,” jelasnya.

Beliau menyatakan, PDRM juga telah menahan seramai 10 warga asing semalam atas kesalahan imigresen dalam 67 sekatan jalan raya Operasi Benteng yang melibatkan pemeriksaan 34,972 kenderaan di seluruh negara.

Ismail Sabri berkata, seramai 1,244 rakyat Malaysia telah pulang ke tanah air melalui Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) dan KLIA2 dari China, Indonesia, Qatar, Emiriah Arab Bersatu, Singapura, Kemboja, Jepun, Laos, Belanda, India dan Korea.

“Seramai 1,243 individu telah diperintah untuk menjalani proses kuarantin wajib di kediaman mereka, manakala seorang individu telah dibawa ke hospital.

“Bermula hari ini, semua yang pulang ke tanah air perlu menjalani proses kuarantin wajib 14 hari di stesen kuarantin yang telah ditetapkan,” katanya. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.