nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Hari ketiga Guan Eng di SPRM selesai selepas tujuh jam

26 JULAI: Bekas Menteri Kewangan, Lim Guang Eng selesai memberi keterangan buat kali ketiga berhubung siasatan projek pembinaan terowong dasar laut Pulau Pinang di Ibu pejabat Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM), Putrajaya.

Seperti mana sebelumnya, proses mengambil keterangan bekas Ketua Menteri Pulau Pinang itu hari ini juga berlangung kira-kira tujuh jam.

Setiausaha Agung DAP itu dilihat meninggalkan bangunan SPRM pada jam 6.50 petang dengan ditemani Ahli Parlimen Jelutong, RSN Rayer selepas tiba di Ibu Pejabat SPRM pada pukul 10.40 pagi.

Guan Eng serta Rayer yang juga peguamnya terus enggan memberi sebarang komen kepada media yang menunggunya sejak pagi di lobi utama.

Dalam pada itu menurut sumber SPRM, selepas tiga hari atau lebih 20 jam diambil keterangan, Guan Eng tidak lagi dipanggil esok.

Guan Eng Rabu lalu hadir kali pertama ke SPRM sebagai saksi bagi membantu siasatan kes projek terowong dasar laut kerajaan Pulau Pinang.

Beliau dipanggil semula pada Sabtu pagi namun lewat tiba di Ibu Pejabat SPRM selepas kenderaannya mengalami masalah tayar pancit semasa dalam perjalanan dari utara.

Terdahulu, Guan Eng Rabu lalu telah memberikan keterangan selama kira-kira enam jam dan semalam pula mengambil masa tujuh jam.

Pada 7 Julai lalu, Ketua Menteri Pulau Pinang, Chow Kon Yeow hadir ke SPRM Pulau Pinang untuk memberi keterangan bagi projek berkenaan.

Terdahulu, Ketua Pesuruhjaya SPRM, Datuk Seri Azam Baki berkata, pihaknya dalam fasa akhir menyiapkan terhadap siasatan projek itu.

Menurut beliau, kertas siasatan dijangka lengkap dalam tempoh dua ke tiga minggu lagi sebelum diserahkan kepada timbalan pendakwa raya tindakan lanjut.

Projek terowong sepanjang 7.2 kilometer itu, yang menghubungkan Persiaran Gurney ke Bagan Ajam di Seberang Perai, adalah termasuk di bawah Pelan Induk Pengangkutan Pulau Pinang (PTMP).

PTMP ialah projek inisiatif kerajaan negeri merangkumi terowong dasar laut menghubungkan bahagian pulau ke tanah besar, lebuh raya, LRT, monorel serta rangkaian laluan bas secara menyeluruh di bahagian pulau dan tanah besar.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.