nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Isu PATI: Polis cari tiga ‘Mafia’ ugut penguat kuasa

6 OGOS: Seorang pegawai agensi penguat kuasa yang bertanggungjawab memantau kemasukan bot di perairan Johor Timur menerima ugutan sekumpulan lelaki dipercayai anggota sindiket penyeludupan pendatang asing tanpa izin (Pati), semalam.

Ketua Polis Johor, Datuk Ayob Khan Mydin Pitchay, berkata ugutan itu dibuat oleh tiga lelaki yang meminta anggota berkenaan tidak mengambil sebarang tindakan terutama membuat pemeriksaan terhadap bot-bot yang memasuki perairan Johor Timur.

“Laporan sudah dibuat semalam. Polis sudah mengenal pasti tiga lelaki berkenaan dan sedang menyiasat sama ada mereka anggota sindiket penyeludupan Pati atau penyeludupan rokok dan minuman keras.

“Kita sudah buka kertas siasatan kes ini dan akan mengambil tindakan lanjut segera.

“Antara ugutan diberikan termasuk akan ada aksi tembak-menembak jika tindakan pemantauan dan pemeriksaan terus dijalankan ke atas bot-bot yang memasuki perairan Johor Timur.

“Perlu diingatkan ini bukan Colombia, tapi Malaysia dan Johor. Saya beri amaran polis tidak akan bertoleransi terhadap sebarang ugutan jenayah sebegini yang mahu menakut-nakutkan anggota penguat kuasa daripada menjalankan tugas, ” katanya pada sidang media di Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) Johor, semalam.

Ditanya mengenai kebimbangan penduduk di kawasan Johor Timur terutama di sekitar Sungai Rengit dan Sungai Tiram, Kota Tinggi yang khuatir keselamatan terancam kerana kawasan itu dijadikan laluan tikus penyeludup Pati, Ayob Khan berkata, mereka diminta membuat laporan polis segera.

Katanya, penduduk yang mempunyai maklumat atau diugut sindiket tidak perlu takut dan bimbang membuat laporan polis kerana mereka akan dilindungi pihak berkuasa.

“Jika tak mahu ke balai, maklumkan di akaun Facebook Polis Johor atau Facebook saya malah boleh terus hubungi saya menerusi telefon.

“Memang ada penduduk atau orang kampung pun yang bersekongkol dengan sindiket penyeludupan namun masyarakat sudah mempunyai kesedaran dan banyak salurkan maklumat pada polis.

“Polis Johor tidak akan bertoleransi terhadap sindiket penyeludupan apa lagi jika membuat ugutan. Ini Johor,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.