nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tujuh kes positif, tiada dari kluster Sivagangga

8 OGOS: Setelah mencatatkan 43 kes positif COVID-19 di tiga negeri, hari ini tiada kes baru dilaporkan melibatkan kluster PUI Sivagangga.

Ketua Pengarah Kesihatan, Datuk Dr. Noor Hisham Abdullah berkata, terdapat tujuh kes baharu dilaporkan hari ini dengan enam kes adalah jangkitan dari luar negara melibatkan tiga rakyat Malaysia.

Katanya, enam kes import itu melibatkan kepulangan dari China, Yemen, Myanmar, Jepun, Pakistan dan Mexico.

“Hanya satu kes penularan di dalam negara yang melibatkan warganegara Malaysia, iaitu kes saringan di tempat kerja di Negeri Sembilan.

“Beliau mempunyai sejarah bekerja di Indonesia dan telah pulang ke Malaysia pada 7 Mei 2020. Beliau tidak bergejala dan telah dimasukkan ke Hospital Tuanku Ja’afar,” katanya dalam satu kenyataan akhbar hari ini.

Sementara itu, Noor Hisham berkata, sehingga kini, terdapat dua kes positif COVID-19 sedang dirawat di Unit Rawatan Rapi (ICU), di mana satu kes memerlukan bantuan pernafasan.

“Adalah dimaklumkan bahawa tiada pertambahan kes kematian berkaitan COVID-19 dilaporkan pada hari ini. Justeru, jumlah kumulatif kes kematian COVID-19 di Malaysia adalah kekal sebanyak 125 kes.

“Hari ini juga dilaporkan 47 kes telah pulih dan ini menjadikan jumlah kes aktif dengan kebolehjangkitan COVID-19 adalah 170 kes,” ujarnya.

Sementara itu, Noor Hisham berkata, setakat tengah hari ini, seramai 4,198 orang telah disaring dalam kluster Sivagangga merangkumi saringan di negeri Kedah, Perlis dan Pulau Pinang.

“Daripada jumlah ini 43 kes dikesan positif COVID-19; 3,235 negatif; dan 920 masih menunggu keputusan.

“Saringan kontak rapat dan aktiviti pengesanan kes secara aktif diteruskan. Langkah-langkah pencegahan seperti proses nyah kuman dan nyah cemar dijalankan di kawasan-kawasan yang telah dikenal pasti berkait rapat dengan kluster ini.

“Situasi terkini kluster ini akan dimaklumkan dari semasa ke semasa kepada orang ramai. Masyarakat diminta untuk menyemak terlebih dahulu kesahihan maklumat yang diterima sebelum mempercayai dan menyebarkan maklumat tersebut,” jelasnya. -Oleh M. HERMAN HAMID

Get real time updates directly on you device, subscribe now.