nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Menteri KDN turun Sungai Buloh, lihat sendiri lokasi

10 OGOS: Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Hamzah Zainudin turun padang melakukan tinjauan sendiri lokasi aktiviti haram oleh peniaga warga asing di Bandar Baru Sungai Buloh, petang tadi.

Dalam tinjauan itu, pengasas Hot Burger Malaysia, Mohd Asri Hamid atau Asri Janggut menunjukkan Hamzah beberapa lokasi yang didakwa beliau menjadi lokasi perjudian haram dan jualan rokok seludup seperti didedahkan di dalam video yang menjadi viral, baru-baru ini.

Turut sama dalam tinjauan itu, Ketua Setiausaha Kementerian Dalam Negeri, Datuk Wan Ahmad Dahlan Abdul Aziz.

Hamzah yang ditemui pemberita kemudiannya berkata, Mohd. Asri telah menunjukkan beberapa lokasi yang didakwanya sebelum ini termasuk premis perjudian haram.

“Saya akan pastikan selepas ini polis melakukan pemantauan lebih kerap di kawasan ini. Saya juga akan maklumkan kepada pihak berkuasa tempatan (PBT) kawasan ini untuk menentukan bahawa premis perniagaan di sini tidak disalah guna untuk tempat perjudian haram.

“Saya dimaklumkan bukan hanya oleh Mohd. Asri tetapi juga oleh pihak lain dalam tinjauan ini tentang kewujudan aktiviti haram ini. Dakwa mereka ia sudah lama.

“Saya akan tentukan yang kita dapat banteras dengan secepat mungkin. Inilah yang ingin saya lakukan. Perbincangan pun telah dilakukan dengan Ketua Polis Negara, Tan Sri Abdul Hamid Bador berhubung tindakan dalam isu ini,” katanya.

Sementara itu, menjawab soalan pemberita, Hamzah berkata, siasatan ke atas Mohd Asri bukan bertujuan menghukum.

Kata beliau, sebaliknya langkah itu adalah tindakan biasa bagi membolehkan polis menyiasat dakwaan yang dibuat Mohd Asri.

Beliau berkata, dalam masa yang sama tindakan dan siasatan juga diambil ke atas polis.

“Kita mengambil tindakan dan menyiasat Mohd Asri bukan untuk menghukum beliau, kita hendak pastikan segala tuduhan itu benar atau sebaliknya, supaya dapat mengambil tindakan sewajarnya,” katanya.

Hamzah juga pada masa sama mengingatkan orang ramai mengelakkan elemen sensasi dalam menularkan sesuatu isu bagi mengelakkan timbul masalah pada diri sendiri dan keluarga.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.