nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

20 kes baharu COVID-19, tiada kematian

14 OGOS: Sebanyak 20 kes baharu COVID-19 dilaporkan setakat jam 12 tengah hari tadi sekali gus menjadikan jumlah kes positif wabak berkenaan di negara ini adalah sebanyak 9,149 kes.

Walau bagaimanapun, tiada kematian dilaporkan hari ini dan jumlah terkumpul kes kematian akibat COVID-19 kekal sebanyak 125 kes atau 1.37 peratus daripada jumlah keseluruhan kes.

Ketua Pengarah Kesihatan, Datuk Dr Noor Hisham Abdullah berkata, daripada 20 kes baharu tersebut, tujuh kes adalah kes import yang telah mendapat jangkitan di luar negara yang melibatkan enam warganegara Malaysia dan satu bukan warganegara.

Menurut beliau, kes import tersebut adalah dari Lubnan (3 kes di Kuala Lumpur), Indonesia (1 kes di Selangor), Perancis (1 kes di Selangor), Yaman (1 kes di Sarawak) dan Taiwan (1 kes di Kuala Lumpur).

“Daripada 13 kes penularan dalam negara, kesemua kes adalah dalam kalangan warganegara Malaysia,” katanya dalam kenyataan media, hari ini.

Bagi kes penularan dalam negara, 12 kes dikesan di Kedah melibatkan 10 kes dari Kluster Tawar, satu kes dari Kluster Muda dan satu kes jangkitan pernafasan akut teruk (SARI).

Satu lagi kes dikesan di Pulau Pinang merupakan kes saringan Kluster Tawar kerana mempunyai kontak rapat kepada kes positif COVID-19 iaitu kes ke-9149.

Menurut Dr Noor Hisham, beliau juga mempunyai sejarah melawat kes ke-9113 dan kes ke-9129 di sebuah hospital swasta di Pulau Pinang.

Beliau turut memaklumkan sebanyak tujuh (7) kes yang pulih COVID-19 hari ini dan jumlah kumulatif kes yang pulih sepenuhnya adalah sebanyak 8,828 kes atau 96.5 peratus daripada jumlah keseluruhan kes. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.