nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

288 individu terhenti keahlian Bersatu

14 OGOS: Seramai 288 individu terhenti keahlian Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu), berkuat kuasa serta-merta selepas siasatan aduan salah laku ke atas mereka selesai dilakukan.

Individu berkenaan sebelum ini terbabit gerakan untuk menjatuhkan parti dengan menjadi penyokong Tun Dr Mahathir Mohamad.

Setiausaha Agung Bersatu, Datuk Seri Hamzah Zainuddin ketika mengumumkan perkara itu berkata, notis pemakluman akan disiarkan melalui akhbar, selain dihantar kepada setiap Bahagian Bersatu yang terbabit.

Beliau berkata, tindakan itu diambil selepas pihaknya menjalankan siasatan terhadap segala aduan dikemukakan kepada parti.

“Hari ini, saya akan memberi notis kepada semua bahawa ada 288 individu diambil tindakan dan digugurkan daripada menjadi ahli Bersatu.

“Saya sudah memaklumkan kepada beberapa media dan akan mengeluarkan senarai nama mereka dalam akhbar, esok,” katanya kepada pemberita di putrajaya hari ini.

Tambah Hamzah, kepada pimpinan bahagian, pihak ibu pejabat akan memberi nama supaya jika ada individu terbabit yang menjadi wakil, tidak boleh menghadiri mesyuarat perwakilan Bahagian.

“Begitu juga kepada Jawatankuasa Pemilihan Parti (JPP) yang akan menentukan sama ada mereka boleh hadir dan jika bertanding, nama mereka boleh dipotong sebagai calon,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.