nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tak ambil rekod pelanggan antara ingkar PKP

14 OGOS: Seramai 203 individu ditahan atas pelbagai kesalahan ingkar arahan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dan daripada jumlah berkenaan 44 individu direman, manakala 159 lagi dikenakan kompaun.

Menteri Kanan (Keselamatan), Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata, antara kesalahan termasuk aktiviti dalam pub atau kelab iaitu membabitkan lima individu, manakala 44 individu lagi ditahan atas kesalahan gagal menyediakan peralatan atau catitan keluar masuk premis.

“Selain itu kesalahan lain ialah premis tanpa lesen dan disyaki menjalankan aktiviti perjudian (37), tidak memakai pelitup muka (26) dan aktiviti dengan membabitkan kehadiran orang ramai yang menyukarkan penjarakan sosial (66) serta premis beroperasi lebih masa (25),” katanya dalam kenyataan hari ini.

Ismail Sabri berkata, sebanyak 64,875 pemeriksaan dijalankan bagi memantau dan menguatkuasa pematuhan prosedur operasi standard (SOP) Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP).

“Pemantauan turut diadakan di 3,900 pasar raya, 5,452 restoran serta 1,704 penjaja, 1,639 kilang, 3,703 bank dan 983 pejabat kerajaan. Turut dipantau ialah 1,148 terminal pengangkutan darat, 205 terminal pengangkutan air serta 127 terminal pengangkutan udara,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Tambah Ismail Sabri, PDRM telah mengadakan 55 Sekatan Jalan Raya Operasi Benteng di seluruh negara dan memeriksa 26,905 kenderaan bagi mengekang kemasukan Pendatang Asing Tanpa Izin (PATI) terutamanya di lorong-lorong tikus.

“Kerajaan akan mengambil tindakan tegas terhadap mana-mana pihak yang cuba memasuki sempadan negara secara haram dan agensi-agensi penguatkuasa akan terus mengetatkan kawalan kawasan sempadan terutamanya di lorong-lorong tikus,” ujarnya.

Kata Ismail Sabri, PDRM telah mengadakan 520 pemeriksaan terhadap individu yang sedang menjalankan kuarantin wajib 14 hari di kediaman masing-masing.

“PDRM bersama petugas Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) akan sentiasa membuat pemeriksaan dan pemantauan terhadap individu-individu terbabit bagi memastikan SOP dipatuhi,” jelasnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.