nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tangkapan SPRM kemenangan rakyat – Asri Janggut

14 OGOS: Pengasas Hot Burger Malaysia, Mohd Asri Hamid atau dikenali sebagai Asri Janggut menyifatkan penahanan anggota penguat kuasa Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA) oleh Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) sebagai kemenangan rakyat.

Katanya, tangkapan itu boleh membawa kepada pembuktian terhadap dakwaan kegiatan salah guna kuasa dan rasuah di Sungai Buloh, Selangor.

“Ia adalah anugerah untuk kita semua, satu kemenangan untuk rakyat dan Tuhan sedang turunkan satu yang baik untuk kita, Tuhan ‘cabut’ segala pusat judi yang ada di Sungai Buloh dan kita tunggu hikmahnya. Ini semua pengajaran untuk kita semua,” katanya selepas selesai memberikan keterangan kepada polis di Bukit Aman, hari ini.

Dia juga meminta supaya golongan peniaga di kawasan terbabit yang turut terkena tempias akibat daripada operasi pembersihan oleh MBSA sejak tiga hari lalu supaya bersabar.

“Ada kebaikannya di sini, tengok ya, Sungai Buloh hari ini sudah bebas daripada aktiviti mesin judi, bebas daripada benda-benda maksiat yang sudah bertahun-tahun bertapak di situ.

“Ini semua satu pengajaran, mungkin ‘denda’ (hukuman) sekejap untuk kita, tapi Allah nak ganti sesuatu yang lebih baik.

“Cuma saya mohon peniaga-peniaga di sana supaya bersabar sekejap, yakin satu-satu kejadian pasti ada rahmat dan hikmahnya,” katanya.

Katanya, apa yang berlaku semuanya datang dari Allah untuk menguji dan mengampunkan dosa justeru semua pihak harus bersabar.

Sementara itu, peguamnya Ahmad Amzar Ahmad Azlan berkata tindakan tangkapan ke atas penguat kuasa MBSA dibuat selepas adanya pembongkaran dan pendedahan oleh pemberi maklumat seperti Mohd Asri.

“Boleh nampaklah apabila ada pembongkaran tangkapan dibuat, jadi pendedahan yang viral itu bukanlah satu yang sia-sia dan boleh kita katakan tanpa pembongkaran ini tak tahu lagi berapa lama lagi aktiviti itu berlaku.

“Ini baru di Sungai Buloh dalam Selangor, belum lagi kawasan-kawasan lain, di negeri-negeri lain justeru kita gesalah lebih ramai lagi pemberi maklumat tampil ke hadapan memberi bukti salah guna kuasa, rasuah dan sebagainya,” katanya.

Terdahulu Mohd Asri bersama dua peguam Datuk Shaharudin Ali dan Ahmad Amzar hadir ke Bukit Aman pada jam 10.25 pagi bagi memberikan keterangan berhubung kenyataan jelik yang dikeluarkannya terhadap polis dan tentera.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.