nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PKR tuntut Saifuddin bayar pampasan RM10 juta

16 OGOS: Menteri Komunikasi dan Multimedia, Datuk Saifuddin Abdullah, mengesahkan beliau sudah menerima surat daripada PKR yang menuntutnya membayar pampasan RM10 juta.

Saifuddin yang juga Ahli Parlimen Indera Mahkota berkata, surat itu diterimanya pada minggu lalu dan difahamkan ‘teman lain’ juga sudah mendapat surat tuntutan berkenaan.

“Saya telah mendapat surat tuntutan RM10 juta daripada parti lama dan saya ada peguam yang kebetulan adalah pegawai tugas-tugas khas saya, iaitu Abdul Razak Ahmad.

“Kami yang mendapat surat ini juga sudah berbincang apa tindakan selanjutnya yang harus dilakukan. Oleh itu, kita tunggu pengumuman lanjut,” katanya pada sidang media selepas merasmikan pejabat Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) Pahang, di sini, semalam.

Sebelum ini, media melaporkan Bendahari Agung PKR, Lee Chean Chung, berkata parti itu akan mengeluarkan surat tuntutan kepada 19 Ahli Parlimen dan Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) PKR yang keluar parti supaya masing-masing membayar pampasan RM10 juta kepada parti berkenaan.

Chean Chung dipetik sebagai berkata, mereka yang disenaraikan perlu membayarnya dalam tempoh tujuh hari dan jika gagal, parti akan mengarahkan peguam untuk meneruskan prosiding bersesuaian bagi mendapatkan pampasan itu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.