nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pemilihan Armada, Srikandi berjalan lancar

17 OGOS: Pemilihan Angkatan Bersatu Anak Muda (Armada) dan Srikandi Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) yang berlangsung hujung minggu lalu berjalan lancar tanpa sebarang masalah besar.

Pengerusi Jawatankuasa Pemilihan Bersatu, Tan Sri Syed Hamid Albar berharap agar keharmonian yang ditunjukkan itu berpanjangan semasa persidangan bahagian yang akan memilih Majlis Pimpinan Tertingi (MPT) parti pada 22 Ogos ini.

Beliau turut menyatakan penghargaan kepada petugas pemilihan, khususnya ahli jawatankuasa pemilihan peringkat nasional, negeri dan bahagian serta sekretariat nasional di atas kesungguhan dan komitmen mereka sehingga menghasilkan proses pemilihan yang teratur.

“Tahniah diucapkan kepada para perwakilan Armada dan Srikandi yang telah melunaskan tanggungjawab masing-masing dengan amanah dan matang.

“Kepada para pemenang jawatan-jawatan di dalam Jawatankuasa Armada dan Srikandi Malaysia, syabas diucapkan. Kepada yang tewas, jangan kecewa dan teruskan perjuangan bersama parti,” katanya dalam kenyataan media, hari ini. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.