nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Peruntukan COVID-19 terjejas jika tolak RUU Perbekalan

19 OGOS: Segala bantuan dan program berkaitan COVID-19 yang telah dan bakal dilaksanakan oleh kerajaan menjadi tidak sah sekiranya Rang Undang-Undang (RUU) Perbekalan (Penguntukan Semula Peruntukan Perbelanjaan) 2020 tidak diluluskan dalam sidang Dewan Rakyat, kelmarin.

Bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak berkata, jika situasi itu berlaku, Rang Undang-Undang (RUU) Langkah-Langkah Sementara Bagi Pembiayaan Kerajaan (Penyakit Koronavirus 2019 (COVID-19) 2020 terpaksa ditarik balik.

Menurut beliau, saluran bantuan melalui kementerian-kementerian yang distruktur semula oleh RUU yang ditolak Pakatan Harapan (PH) menjadi tidak sah.

“DAP/PAN perlu tahu bahawa kesemua RUU Perbekalan Tambahan termasuk RUU yang ditolak hari itu adalah berkait.

“Kerajaan tak buat kerja sia-sia untuk usulkan sesuatu RUU Bajet Perbekalan jika ia tidak penting,” kata Najib dalam hantaran Facebook miliknya, hari ini.

Kelmarin, Dewan Rakyat meluluskan usul RUU Perbekalan (Penguntukan Semula Peruntukan Perbelanjaan) 2020 bagi perkhidmatan tahun 2020 sebanyak RM7,184,083,200 menerusi undi belah bahagi.

RUU yang dibentangkan Menteri Kewangan, Tengku Datuk Seri Zafrul Abdul Aziz pada 21 Julai lalu itu diluluskan selepas mendapat 111 undi menyokong dan 106 menolak daripada Ahli Parlimen menerusi undian belah bahagi manakala lima ahli wakil rakyat tidak hadir seperti diumumkan oleh Yang Dipertua Dewan Rakyat, Datuk Azhar Azizan Harun.

Walau bagaimanapun, beberapa Ahli Parlimen PH tidak berpuas hati dengan hantaran Facebook Najib yang menuduh PH menolak peruntukan bajet prihatin.

Agak menghairankan apabila mereka mendakwa Najib mengelirukan Dewan Rakyat sedangkan kenyataan bekas Menteri Kewangan itu dibuat melalui media sosial. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.