nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

RUU jadi persediaan andai wabak berulang

25 OGOS: Ahli Parlimen BN Gerik, Datuk Hasbullah Osman berharap Rang Undang-undang (RUU) Langkah-Langkah Sementara bagi Mengurangkan Kesan Penyakit Koronavirus 2019 (Covid-19) 2020 bersifat lebih tersusun agar tidak mengelirukan rakyat.

Hasbullah berkata, ketika awal Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) Mac lalu, banyak arahan bercanggah antara agensi dan ini telah menyusahkan rakyat khususnya mereka yang tinggal di kawasan kampung dan pendalaman.

Menurut beliau, perkara ini menyebabkan ada rakyat salah faham dan takut untuk keluar rumah bimbang dikenakan denda sehingga sebahagiannya mengharapkan bantuan kerajaan.

“Petugas barisan hadapan kita hargai. Namun ada yang bertugas di sekatan jalan raya tidak diberi taklimat SOP yang tepat sehingga menyebabkan percanggahan maklumat.

“Kita pula ada hantar bantuan namun ada pula puak-puak sakit hati bila kita hantar barang, sudah tak boleh hantar bantuan di kampung-kampung kerana tidak ikut SOP. Kita berharap dengan undang-undang ini lebih tersusun dari segi arahan,” katanya ketika membahas usul RUU Langkah-Langkah Sementara bagi Mengurangkan Kesan Penyakit Koronavirus 2019 (Covid-19) 2020 di Dewan Rakyat, hari ini.

Sementara itu, Hasbullah memberitahu dengan RUU ini mampu membantu melicinkan pentadbiran kerajaan di samping sebagai persediaan jika penyakit seperti COVID-19 ini menular kembali ke negara ini di masa akan datang.

Beliau turut mengharapkan agar kerajaan dan pihak berkuasa bertoleransi dengan memberi arahan terlebih dahulu sebelum mengenakan denda tinggi kepada rakyat.

“RUU ini amat baik cumanya kita harap tidak jadi isu oleh pembangkang. Oleh sebab itu, bila kita boleh luluskan dengan cepat, Insya-Allah akan bantu atasi banyak masalah,” katanya. -Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.