nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Semakan semula kadar tol di fasa akhir

27 OGOS: Kerajaan kini dalam fasa terakhir bagi perbincangan semakan semula pengurangan kadar tol secara purata sebanyak 18 peratus di lebuh raya PLUS yang telah dilaksanakan di bawah pentadbiran Pakatan Harapan (PH) terdahulu.

Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Ekonomi), Datuk Seri Mustapa Mohamed, berkata semakan itu sedang diteliti semula oleh beberapa pihak, termasuklah Kementerian Kewangan, Kementerian Kerja Raya dan Unit Kerjasama Awam-Swasta Jabatan Perdana Menteri (UKAS).

“Dalam membuat keputusan, kita mengambil kira semua kepentingan. Dan sudah tentu, apabila kita kaji semula, ia bermakna kita merasakan bahawa penyelesaian yang dibuat oleh kerajaan PH, boleh diperbaiki lagi. Itu sebabnya dibuat kajian semula,” katanya pada sesi soal jawab di Dewan Rakyat, hari ini.

Beliau berkata demikian ketika menjawab soalan tambahan daripada Ahli Parlimen PH Damansara, Tony Pua yang mempersoalkan keperluan kerajaan untuk membuat kajian semula penstrukturan semula kadar tol.

Dalam pada itu, Mustapa menambah, semua pengguna lebuh raya milik PLUS kecuali kelas dua dan tiga serta kelas enam dan kelas tujuh untuk Jambatan Pulau Pinang menikmati diskaun kadar tol secara purata sebanyak 18 peratus buat masa ini.

“Mengikut anggaran kerajaan terdahulu, pemberian diskaun ini dijangka memberikan penjimatan sehingga kira-kira RM1,130 juta setahun kepada pengguna lebuh raya PLUS sehingga 31 Disember 2038,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.