nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Sikap Prabakaran tidak matang

31 OGOS: Tindakan Ahli Parlimen PH Batu, P Prabakaran melakukan laporan polis mengenai rundingan terus Projek Sisa Pepejal Taman Beringin disifatkan sebagai sikap tidak matang.

Setiausaha Politik kepada Menteri Perumahan dan Kerajaan Tempatan, Nor Hizwan Ahmad berkata, kenyataan Prabakaran dalam hantaran Facebook miliknya disusuli beberapa soalan membuktikan betapa rendah nilainya sikap seorang ahli Parlimen pembangkang.

“Beberapa perkara telah dilontarkan Prabakaran yang pada pandangan saya standard soalan-soalan itu sangat rendah nilainya.

“Sebenarnya tindakan dia sekadar untuk mencari publisiti murahan dan menunjukkan tahap pemikiran beliau sendiri,” katanya dalam kenyataan media, hari ini.

Justeru, Hizwan memberitahu, isu projek tersebut tidak perlu diperbesarkan kerana pejabat Menteri Perumahan dan Kerajaan Tempatan telahpun mengeluarkan kenyataan yang sangat jelas berkenaan projek sisa pepejal itu.

Menurut beliau, penjelasan tentang persoalan perolehan tender secara rundingan terus dan kronologinya melibatkan urusan dan keputusan Kementerian Kewangan.

“Malah bekas Menteri Kewangan, Lim Guan Eng telah dimaklumkan mengenai perkata itu. Prabakaran, sila baca dan fahami kenyataan rasmi Pejabat Menteri Perumahan dan Kerajaan Tempatan dan jika masih belum faham, ulang bacalah berkali-kali!

“Saya percaya percubaan Ahli Parlimen Batu ini akhirnya akan menjadi seperti menjolok sarang tebuan. Ia akan memakan diri sendiri dan Pakatan Harapan kerana sikap Prabakaran yang bertindak hanya bagi meraih populariti tanpa mengetahui fakta dan kebenaran,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.