nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Taufan Haishen melanda selatan Jepun

7 SEPT: Pihak berkuasa di Jepun memberi amaran taufan kuat yang bakal melanda kawasan selatan negara itu akan membawa hujan dan tiupan angin kencang dengan kekuatuan yang cukup untuk menterbalikkan kereta.

Memetik laporan AFP, situasi itu mendorong pihak berkuasa mendesak berjuta-juta rakyat negara itu supaya mencari perlindungan.

Taufan Haishen agak lemah ketika ia menghampiri daratan Jepun dan beralih ke arah barat menuju ke laut, tetapi tetapi kekal sebagai ribut besar dan sangat kuat.

Selepas selesai membadai serangkai pulau terpencil di sebelah selatan, ia menghampiri wilayah Kyushu malam semalam, dengan pihak berkuasa mengeluarkan nasihat pemindahan terhadap tujuh juta penduduk.

Agensi Meteorologi Jepun turut menggesa orang ramai supaya berhati-hati ekoran kemungkinan hujan lebat, angin kencang, ombak tinggi dan gelombang surut akan berlaku.

Pengarah Jabatan Ramalan Agensi Meteorologi Jepun, Yoshihisa Nakamoto berkata, hujan yang mencatat rekod dijangka berlaku dan ia mungkin mengakibatkan tanah runtuh atau lebih teruk boleh menyebabkan banjir besar.

Tambahnya, gelombang surut boleh menyebabkan banjir meluas di daerah daratan rendah terutama di sekitar muara sungai.

Ketika ribut melintasi beberapa pulau terpencil awal pagi semalam, angin kencang mematahkan pokok palma dan hujan membadai kawasan itu.

Dalam mesyuarat Kabinet tergempar, Perdana Menteri, Shinzo Abe memberi amaran bahawa kemungkinan berlakunya banjir dan insiden tanah runtuh.

“Langkah waspada maksimum diperlukan dan kemungkinan hujan lebat, angin kencang serta ombak dan pasar surut tinggi.

“Saya minta rakyat Jepun termasuk mereka yang tinggal di daerah berisiko tinggi dilanda banjir sungai atau air pasang untuk terus peka dan mengambil tindakan segera untuk pastikan keselamatan mereka,” katanya.

Pada jam 10 malam tadi, taufan Haishen berada kira-kira 90 kilometer (km) di barat bandar Makurazaki, membawa angin kencang dengan kelajuan 216 kilometer sejam (km/j), cukup kuat untuk menterbalikkan kenderaan dan menumbangkan tiang kayu elektrik.

Menurut agensi cuaca, taufan itu diramal bergerak ke utara dan selepas itu menuju ke pantai barat Kyushu sebelum tiba ke semenanjung Korea pada pagi ini.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.