nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Caj belian online untuk dana komunikasi luar bandar

8 SEPT: Kementerian Komunikasi dan Multimedia Malaysia (KKMM) bercadang mengenakan caj perkhidmatan 20 sen bagi setiap pembelian di bawah RM1,000 melalui platform dalam talian yang akan disalurkan ke dana khas bagi pembangunan komunikasi luar bandar.

Timbalan Menterinya, Datuk Zahidi Zainul Abidin berkata, perkara itu sebagai langkah supaya dapat menambah kewangan bagi membantu golongan B40 termasuk meningkarkan pembangunan komunikasi di luar bandar.

“Perkara ini masid di peringkat perancangan untuk kita bentangkan kepada kerajaan supaya dapat mencari sumber lain yang tidak membebankan rakyat dan dapat memberi perkhidmatan terbaik kepada rakyat.

“Maka, bayaran tambahan ini seakan caj perkhidmatan yang akan dikenakan dan sekiranya pembelian itu lebih RM1,000 maka caj tambahan dikenakan adalah 40 sen,” katanya.

Zahidi berkata demikian kepada pemberita selepas menghadiri Program Merdeka@Komuniti Peringkat Kelantan di Pengkalan Petah, Bachok hari ini.

Beliau berkata, bagaimanapun, pembelian di bawah RM200 tidak akan dikenakan caj berkenaan manakala tambahan setiap 20 sen perlu dibayar pengguna bagi gandaan RM1,000 berikutnya.

Terdahulu, dalam ucapannya, Zahidi berkata cadangan setiap pembelian bawah RM1,000 menerusi platform e-dagang antaranya Lazada dan Shopee akan dikenakan caj perkhidmatan sebanyak 20 sen.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.