nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Penting kerajaan Persekutuan dan negeri sealiran

12 SEPT: Sabah memerlukan banyak pembangunan dan untuk itu penting hubungan baik antara kerajaan negeri dan Persekutuan diwujudkan demi kepentingan rakyat.

Naib Presiden UMNO, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata, apabila kedua-dua kerajaan negeri dan Persekutuan ada hubungan baik,sudah pasti pembangunan dapat dilaksanakan secara seiringan. 

“Maka dengan itu penting untuk rakyat memilih dan ubah balik pada pilihan raya negeri Sabah 26 September ini.

“Selepas 28 bulan memerintah Sabah, saya yakin rakyat juga mampu menilai akan kerajaan terdahulu di negeri ini.,” katanya.

Beliau berkata demikian ketika berucap merasmikan Jentera Pilihan Raya Umum Negeri Sabah bagi kawasan Libaran di Command Centre BN Libaran, di Bandar Labuk Sandakan pada Sabtu.

Hadir sama, calon Barisan Nasional (BN) pilihan raya itu bagi Dewan Undangan Negeri (DUN) baharu iaitu Sungai Manila, Mokran Ingkat serta calon BN DUN Gum-Gum, Suhaimi Nasir dan calon BN DUN Sungai Manila, Mohd Hamsan Awang Supain dan Ketua Pergerakan Puteri UMNO Malaysia, Datuk Zahida Zarik Khan dan perwakilan UMNO yang lain.

Dalam pada itu, Ismail Sabri yang juga Menteri Kanan Pertahanan berkata, kerajaan Persekutuan juga komited untuk menjaga keselamatan negeri Sabah daripada anasir luar dan terus mengukuhkan aset dan pasukan keselamatan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.