nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Rakyat Sabah beri respons positif pada PN – Azmin

12 SEPT: Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) dapat merasakan maklum balas cukup positif daripada rakyat Sabah terhadap Perikatan Nasional (PN) untuk menerajui kepimpinan negeri.

Perkara itu dinyatakan Ahli Majlis Pimpinan Tertinggi Bersatu, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali yang melakukan tinjauan mesra di sekitar Membakut.

Beliau yang menghadiri proses penamaan calon Dewan Undangan Negeri (DUN) Membakut bagi memberi sokongan kepada calon PN, Datuk Mohamad Arifin Arif berkata, jentera PN sudah bersiap siaga sepenuhnya pada Pilihan Raya Negeri (PRN) Sabah ini.

“Saya bersama calon, Datuk Haji Arifin bertemu ketua-ketua Pusat Daerah Mengundi (PDM) sebelum bergerak ke Pusat Penamaan Calon.

“Insya-Allah, jentera Perikatan Nasional siap siaga mempertahan mandat rakyat Membakut!,” katanya menerusi hantaran di Facebook beliau hari ini.

Kata Mohamed Azmin, dalam perjalanan pulang ke Kota Kinabalu, beliau juga sempat berkunjung ke kediaman Datuk Ghulam Haidar, calon Perikatan Nasional DUN Kawang untuk bertemu para penyokong dan pimpinan tempatan.

“Bersama-sama Datuk Seri Ahmad Faizal Azimu, Menteri Besar Perak & Timbalan Presiden BERSATU menyambut ketibaan calon DUN Kawang, Datuk Ghulam Haidhar sebaik pulang dari Pusat Penamaan Calon.

“Pertandingan lima penjuru di DUN Kawang. Saya yakin, DUN Kawang terus kekal sebagai kubu kuat Perikatan Nasional,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.