nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pertikai status PN tindakan orang terdesak dan tandus isu

14 SEPT: Perikatan Nasional (PN) menyelar pihak mempersoalkan status pendaftarannya yang jelas satu tindakan terdesak oleh mereka yang ketandusan isu dalam menghadapi kempen Pilihan Raya Negeri (PRN) Sabah.

Setiausaha Agungnya, Datuk Seri Hamzah Zainudin berkata, pihak tersebut sebenarnya bimbang dan terancam apabila melihat penerimaan baik rakyat terhadap PN kebelakangan ini.

“Selaku Setiausaha Agung PN, saya ingin menegaskan bahawa pendaftaran PN telah diluluskan oleh Jabatan Pendaftaran Pertubuhan Malaysia (JPPM) pada 7 Ogos 2020 dan teratur mengikut Akta Pertubuhan 1966 seperti dilampirkan.

“Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) juga telah meluluskan permohonan pendaftaran logo PN untuk digunakan sebagai lambang di atas kertas undi.

“Dan semua calon PN yang bertanding menggunakan logo PN telah diumumkan layak untuk bertanding pada hari penamaan calon 12 September 2020 lalu,” katanya dalam kenyataan media hari ini.

JPPM dalam kenyataan petang tadi menjelaskan pendaftaran PN telah diluluskan pada 7 Ogos lalu sekali gus menyangkal dakwaan beberapa pemimpin PKR yang membangkitkan soal status PN.

Menurut Hamzah yang juga Setiausaha Agung Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu), PN akan terus memperkasakan jenteranya dalam memastikan kemenangan semua calon yang bertanding.

Jelas Menteri Dalam Negeri itu, beliau yakin bahawa isu palsu yang berunsur fitnah dan berniat jahat tersebut tidak akan mempengaruhi keputusan para pengundi untuk memilih PN sebagai parti yang prihatin membela rakyat.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.