nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

ESScom tingkat pemantaun keselamatan menjelang PRN

19 SEPT: Pihak Kawasan Keselamatan Khas Pantai Timur Sabah (ESSCom) mewujudkan empat pasukan pemantauan bagi mengawal kawasan Zon Selamat Timur Sabah (ESSZone) dalam usaha menjaga keselamatan dan ketenteraman awam sepanjang tempoh Pilihan Raya Negeri (PRN) Sabah ke-16.

Komander ESSCom, Datuk Ahmad Fuad Othman berkata, pasukan berkenaan akan berpangkalan di empat lokasi utama iaitu Kudat, Lahad Datu, Sandakan dan Semporna.

Beliau berkata Pasukan Kudat akan mengawal kawasan di Kudat, Kota Marudu dan Pitas, pasukan Sandakan bagi Sandakan dan Beluran, pasukan Lahad Datu mengawal Lahad Datu, Kunak dan Tungku manakala pasukan Semporna bagi kawasan Semporna, Tawau dan Kalabakan, katanya.

“Kita akan memantau dan membantu Pesuruhjaya Polis Sabah kalau ada elemen-elemen yang boleh mengganggu ketenteraman dan keselamatan awam di negeri Sabah. Kita mahu PRN kali ini berjalan lancar,” katanya kepada Bernama di Ibu Pejabat ESScom di sini baru-baru ini.

Media sebelum ini melaporkan Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) menetapkan 26 September sebagai tarikh pengundian PRN itu manakala pengundian awal pada 22 September ini.

Ahmad Fuad berkata, rakyat di negeri itu khususnya di pantai timur tidak perlu bimbang untuk keluar mengundi dan mereka diminta supaya tidak percaya khabar angin kononnya terdapat ancaman luar seperti penculikan pada hari mengundi kerana pihaknya sentiasa melakukan kawalan ketat.

“Kita nak orang keluar seperti biasa, kita memang sudah jaga kawasan ini dengan baik dan kita pantau daripada mula, jadi tidak perlu dengar khabar angin mengatakan tidak selamat kerana ia hanya memburukkan lagi suasana. Sokong pada demokrasi dan keluarlah mengundi,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.