nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Industri penerbangan pulih dalam masa terdekat

20 SEPT: Sektor penerbangan dijangka kembali pulih dalam masa terdekat selepas menghadapi situasi suram akibat pandemik COVID-19.

Ketua Pegawai Eksekutif Airasia Group Bhd, Tan Sri Tony Fernandes yakin seperti krisis lain yang pernah melanda sektor penerbangan sebelum ini, ia tidak pernah berpanjangan dan kembali pulih dalam tempoh waktu yang singkat.

Menurut beliau, penemuan vaksin pandemik COVID-19 dan langkah pengkomersialan vaksin itu adalah antara faktor utama yang akan kembali meningkatkan keyakinan penumpang dan pembukaan sempadan negara.

“Sektor penerbangan sentiasa berdepan dengan krisis. Seperti yang berlaku pada krisis 9/11, ketika itu sektor penerbangan turut mencatatkan penurunan ketara.

“Namun, ia tidak berpanjangan, sama juga seperti yang dialami ketika ini. Lantaran itu, AirAsia optimis sektor penerbangan akan kembali meningkat dalam jangka waktu yang terdekat.

“Tambahan pula, penutupan sempadan negara di seluruh dunia tidak akan berlarutan dalam tempoh yang lama. Ia perlu dibuka semula bagi pemulihan ekonomi dunia,” katanya, baru-baru ini.

Tony memberitahu, AirAsia masih memberikan tumpuan kepada perniagaan penerbangannya walaupun berhadapan dengan kekangan disebabkan ketiadaan perjalanan antarabangsa.

Veliau berkata, AirAsia akan mengukuhkan penerbangan domestik di negara yang mempunyai kehadiran syarikat itu seperti Malaysia, Indonesia, Thailand, Filipina, India dan Jepun.

“Penerbangan domestik ketika ini mendapat permintaan yang positif dan ini memberikan gambaran sektor penerbangan masih diyakini dari segi keselamatan dan kebersihan,” katanya.

Sementara itu, ketika ditanya mengenai laporan media antarabangsa bahawa AirAsia Jepun akan menggantung penerbangannya pada Oktober, Tony menafikan perkara itu.

“Saya tidak tahu dari mana laporan itu timbul tetapi kami memang menilai semula semua operasi ketika ini. Kami harus menunggu dan melihat, tetapi tidak ada yang dirancang ketika ini.

“Sukar untuk menyatakan ya atau tidak ketika ini. AirAsia akan menyusun dan menilai semula operasi. Kami harapkan tidak akan berlaku perkara yang teruk tetapi perlu melihat keadaan yang berlaku. Kami sentiasa optimis krisis kesihatan global ini akan berakhir dalam tempoh waktu terdekat,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.