nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Penyokong liga Jerman kini boleh datang stadium

20 SEPT: Setelah enam bulan ditutup, para penyokong bola sepak profesional Bundesliga atau liga Jerman kembali ceria apabila dibenarkan untuk hadir menyaksikan perlawanan di stadium tempatan.

Kelonggaran itu dilaksanakan bagi perlawanan sulung antara juara Bundesliga musim lalu, FC Bayern Munich, yang menerima kunjungan pelawat, FC Schalke 04 di Allianz Arena pada 18 September.

Namun, jumlah penonton yang boleh masuk ke stadium terpaksa dihadkan dengan 20 peratus sahaja daripada kapasiti maksimum dek kebimbangan pihak berkuasa terhadap isu wabak maut COVID-19.

Media Jerman melaporkan, persetujuan bersejarah itu diputuskan pemimpin politik dari 16 negeri dan meliputi 18 kelab dengan syarat ketat termasuk pemakaian pelitup serta penjarakan fizikal 1.5 meter.

Perlawanan dengan kehadiran penonton cuma dibolehkan jika kadar jangkitan COVID-19 sepanjang minggu semakin rendah atau menyamai 35 per 100,000 penduduk di wilayah tempatan berkenaan.

Ini bermakna hanya sekitar 15,000 penonton boleh menyaksikan aksi pembukaan penyandang juara FC Bayern Munich di stadium tuan rumah itu yang mampu memuatkan lebih 75,000 tempat duduk.

Penjualan minuman beralkohol dilarang keras, tetapi penonton boleh membuka pelitup apabila duduk di kerusi dan setiap tiket ada nama mereka untuk elak orang luar daripda cuba ‘curi’ memasuki stadium.

“Acara sukan berkembang kerana ada sokongan kuat daripada peminat dan penonton. Ia turut babit perlawanan sukan yang lain,” kata Ketua Menteri Wilayah North Rhine-Westphalia, Armin Laschet.

Presiden Persatuan Bola Sepak Jerman, Fritz Keller juga menyambut baik inisiatif itu dan menambah bahawa segala peraturan sedemikian masih lagi boleh dikaji semula menjelang akhir Oktober depan.

Kebenaran itu sudah dibuat ketika pusingan pertama Piala Jerman minggu lepas dan siri percubaan melalui beberapa perlawanan persahabatan dengan pasukan dari negara luar lebih dua bulan lalu.

Jumlah penonton dibenarkan ke setiap stadium bagaimanapun berlainan mengikut syarat digariskan oleh pihak berkuasa bagi setiap negeri susulan tahap keseriusan penularan COVID-19 yang berbeza.

Berlin cuma membenarkan 5,000 penonton manakala Leipzig pula 8,500 penonton. Bundesliga yang wujud sejak 1963 untuk musim 2020/2021 sepatutnya bermula 21 Ogos lalu sehingga 15 Mei tahun depan.

Ketika ini Jerman merekodkan jumlah kumulatif kes positif Covid-19 sebanyak 265,142 pesakit dan 9,295 kematian sejak penghidap pertama dikesan dekat Munich, Bavaria pada 27 Januari lepas.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.