nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Warga asing ceroboh Sabah untuk mengundi

20 SEPT:Terdapat kemungkinan rakyat negara jiran akan cuba memasuki negara ini secara besar-besaran untuk mengundi dalam Pilihan Raya Negeri (PRN) Sabah, 26 September ini.

Perkara itu disahkan oleh Pesuruhjaya Polis Sabah, Datuk Hazani Ghazali dalam sidang media Operasi Benteng dan PRN Sabah di Kota Kinabalu, hari ini.

Menurut beliau, kumpulan tersebut dipercayai mempunyai dokumen yang sah untuk memasuki negara ini melalui ‘lorong-lorong tikus’.

hazani ghazali
HAZANI GHAZALI

Sehubungan itu, Hazani menegaskan, polis dan pihak berkuasa lain termasuk Angkatan Tentera Malaysia (ATM) sedang mempergiatkan usaha menghalang kemasukan kumpulan tersebut.

“Kita akan halau mereka daripada masuk ke negeri Sabah, kita sudah letak aset-aset di laut dan darat bagi memperkasakan dan meningkatkan rondaan yang sewajarnya kepada pihak-pihak yang cuba masuk ke negeri Sabah.

“Ada kemungkinan besar mereka balik untuk mengundi dan mempunyai dokumen yang sah. Kemungkinan mereka balik ke negeri (asal) mereka dan tiba-tiba pintu sempadan tutup. Ini ruang untuk mereka masuk kembali dan kita bimbang penularan COVID-19,” katanya.

Walau bagaimanapun, beliau enggan mendedahkan negara asal kumpulan terbabit serta anggaran jumlah mereka.

Dalam perkembangan berkaitan, Hazani memberitahu, setakat ini, sebanyak 96 pos polis dan ATM telah digerakkan di sempadan darat dan laut di Pantai Timur Sabah-Kalimantan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.