nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pengorbanan tentera, polis dihina – Ahmad Zahid

21 SEPT: Kenyataan Ahli Majlis Tertinggi Parti Warisan Sabah (Warisan), Datuk Mohamaddin Ketapi yang menyifatkan pencerobohan Lahad Datu tujuh tahun lalu sebagai sandiwara jelas menghina dan tidak menghormati pengorbanan anggota pasukan keselamatan.

Presiden UMNO, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi yang merupakan Menteri Pertahanan ketika inisiden berkenaan berlaku berkata, pasukan keselamatan dari seluruh negara telah menggadaikan nyawa mereka demi mempertahankan kedaulatan Sabah dalam insiden tersebut.

“Ia pasti menghiris perasaan seluruh anggota keselamatan terutama keluarga 10 anggota yang terkorban dalam peristiwa Kampung Tanduo, Lahad Datu pada 2013.

“Sebagai Menteri Pertahanan ketika itu, saya menafikan tuduhan fitnah mengenai insiden pencerobohan Lahad Datu dan mengesahkan Ops Daulat adalah langkah terbaik kerajaan Barisan Nasional (BN) dalam menghadapi ancaman pengganas,” katanya menerusi satu hantaran di Facebook beliau sebentar tadi.

Sehubungan itu, Ahmad Zahid menyeru rakyat Sabah menolak calon-calon seperti ini.

Mohamaddin yang juga calon Warisan di Dewan Undangan Negeri (DUN) Segama ketika berkempen telah menyifatkan insiden pencerobohan itu satu sandiwara.

Malah dalam rakaman video yang tular itu, bekas Menteri Kabinet Persekutuan era Pakatan Harakapan (PH) telah menggambarkan yang pasukan keselamatan hanya berperang dengan anjing dan ayam sahaja dalam peristiwa tersebut.

Dakwa pemimpin Warisan itu, peristiwa Lahad Datu yang berlaku pada tahun 2013 itu kerana sandiwara kerajaan mahu mengadakan pilihan raya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.