nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tiada masalah tukar portfolio – Bung Moktar

29 SEPT: Pertukaran portfolio dalam kabinet di Sabah adalah mengikut kesesuaian dan tiada masalah untuk melaksanakannya.

Timbalan Ketua Menteri 1 Sabah, Datuk Seri Bung Moktar Radin berkata, perkara itu bukan satu masalah yang besar dalam Gabungan Rakyat Sabah (GRS).

“Perubahan boleh berlaku ikut kesesuaian…tiada masalah,” katanya menjawab ringkas tentang perubahan portfolio menteri dipegangnya pada sidang media di kediamannya di Luyang, Sabah hari ini.

Ketua Menteri Sabah, Datuk Seri Hajiji Noor mengumumkan pertukaran portfolio Kabinet melibatkan Datuk Seri Bung Moktar Radin dan Datuk Masidi Manjun dalam sidang medianya yang pertama hari ini.

Bung Moktar bertukar porfolio kepada Menteri Kerja Raya Sabah manakala Masidi pula dinamakan sebagai Menteri Kerajaan Tempatan dan Perumahan Sabah.

Dalam istiadat mengangkat sumpah jawatan di Istana Negeri pagi tadi, Bung Moktar diumumkan sebagai Menteri Perumahan dan Kerajaan Tempatan manakala Masidi menyandang jawatan Menteri Kerja Raya.

Hajiji turut mengumumkan satu lagi portfolio baharu untuk Masidi iaitu Menteri Kewangan 2 bagi membantunya dalam soal kewangan bagi memulihkan ekonomi Sabah dan menghadapi pandemik COVID-19.

Dalam perkembangan berkaitan, Bung Moktar memberitahu, kerajaan baharu GRS telah ditubuhkan dengan sebilangan lagi menteri akan dilantik dalam masa terdekat.

“Sekarang kita gembira dan kita adalah sebahagian dalam kerajaan yang telah dibentuk, apa yang penting adalah tanggungjawab kita untuk berkhidmat untuk rakyat, ia adalah fokus utama kita.

“Kita yakin kita mempunyai cukup jumlah kerusi, dan kita akan bekerjasama dan saya sangat yakin kerajaan baharu Sabah akan bertahan lama,” jelasnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.