nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

KPPK tangguh semua program awam

2 OKT: Kementerian Perusahaan Perladangan dan Komoditi (KPPK) menangguhkan semua program yang membabitkan perkumpulan dan himpunan orang ramai.

Menterinya, Datuk Dr Khairuddin Aman Razali berkata, penangguhan berkenaan dibuat berikutan situasi COVID-19 yang semakin meningkat di seluruh negara ketika ini dan mengambil kira nasihat Kementerian Kesihatan.

Menurut beliau, semua program yang dirancang KPPK hanya akan diteruskan sebaik sahaja situasi pandemik COVID-19 negara pulih seperti sediakala dengan syor daripada Kementerian Kesihatan kelak.

“Manakala program yang boleh dilaksanakan secara dalam talian atau maya akan dilaksanakan seperti biasa.

“KPPK amat prihatin dengan keselamatan, kesihatan dan kesejahteraan semua pemegang taruh serta orang ramai. Kita berdoa semoga Allah melindungi negara kita dan menghapuskan wabak COVID-19 ini,” katanya dalam kenyataan media, hari ini.

Sebanyak 260 kes baharu COVID-19 dilaporkan semalam di seluruh negara yang merupakan angka harian tertinggi dilaporkan untuk satu tempoh kebelakangan ini.

Daripada jumlah itu, Sabah dan Kedah mencatatkan angka tertinggi, masing-masing sebanyak 118 kes dan 98 kes yang turut melibatkan kluster baru.

Keseluruhannya empat kluster baharu dilaporkan masing-masing satu di Kedah, Sabah, Selangor dan Wilayah Persekutuan, Putrajaya.

Selain itu, 259 daripada 260 kes yang dilaporkan adalah penularan tempatan dengan sebanyak 31 kes mempunyai sejarah perjalanan ke Sabah. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.