nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Anwar mesti batal komplot jatuhkan kerajaan

2 OKT: Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim dan Pakatan Harapan (PH) perlu mengutamakan keselamatan rakyat yang sedang berdepan ancaman COVID-19.

Ketua Pergerakan Pemuda UMNO, Datuk Dr Aysraf Wajdi Dusuki berkata, Anwar dan PH seharusnya tidak meneruskan komplot menjatuhkan kerajaan Perikatan Nasional (PN).

“Utamakan dahulu keselamatan rakyat yang sedang berhadapan risiko gelombang ketiga pandemik COVID-19.

“Ambil iktibar daripada apa yang berlaku di Sabah. Akibat perebutan jawatan Ketua Menteri, akhirnya membawa kepada pembubaran Dewan Undangan Negeri (DUN) dan Pilihan Raya Negeri (PRN) Sabah,” katanya dalam hantaran Facebook miliknya, hari ini.

asyraf wajdi
ASYRAF WAJDI DUSUKI

Sebanyak 260 kes baharu COVID-19 dilaporkan semalam di seluruh negara yang merupakan angka harian tertinggi dilaporkan untuk satu tempoh kebelakangan ini.

Daripada jumlah itu, Sabah dan Kedah mencatatkan angka tertinggi, masing-masing sebanyak 118 kes dan 98 kes yang turut melibatkan kluster baru.

Keseluruhannya empat kluster baru dilaporkan masing-masing satu di Kedah, Sabah, Selangor dan Wilayah Persekutuan, Putrajaya.

Selain itu, 259 daripada 260 kes yang dilaporkan adalah penularan tempatan dengan sebanyak 31 kes mempunyai sejarah perjalanan ke Sabah. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.