nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Hentikan serangan parodi terhadap Noraini

4 OKT: Netizen khususnya golongan muda diminta menghentikan serangan termasuk parodi terhadap Menteri Pengajian Tinggi, Datuk Dr Noraini Ahmad.

Ketua Angkatan Bersatu Anak Muda (Armada), Wan Ahmad Fayhsal Wan Ahmad Kamal menyifatkan perbuatan tidak bertanggungjawab dalam media sosial itu hanya memburukkan lagi keadaan.

Beliau yang juga Timbalan Menteri Belia dan Sukan menjelaskan, tindakan itu menyukarkan Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) untuk mengurus maklumat berkaitan situasi terkini.

WAN AHMAD FAYHSAL WAN AHMAD KAMAL
WAN AHMAD FAYHSAL WAN AHMAD KAMAL

”Seperti nasihat Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah, kita perlu tumpu kepada usaha membendung wabak COVID-19 dan elakkan mengapi-apikan keadaan juga ‘blame game’ (contoh: dengan sebaran gambar ‘parody’, ‘meme’ yang jelas fitnah ke atas YB Menteri Pengajian Tinggi) kerana ianya memburukkan lagi masalah pandemik dan lebih-lebih lagi masalah infodemik COVID-19.

”Saya menyeru semua anak muda untuk menjaga adab dan akhlak kita dalam interaksi media sosial demi kebaikan negara dan masyarakat,” katanya dalam satu kenyataan, hari ini.

Noraini yang juga Ketua Wanita UMNO menjadi sasaran serangan netizen yang tidak bertanggungjawab berikutan pengumuman kementeriannya yang mencadangkan kepada institusi pengajian tinggi (IPT) agar urusan kemasukan pelajar baharu secara bersemuka di kampus.

KPT menerusi kenyataan pada Jumaat lalu memberitahu, semua urusan pendaftaran pelajar boleh dilaksanakan secara dalam talian begitu juga dari aspek pengajaran dan pembelajaran sehingga pengumuman baharu mengenainya dibuat.

Ahmad Fayhsal menambah, selain pandemik kesihatan Covid-19, masalah infodemik ini telah mendapat perhatian yang serius oleh Pertubuhan Kesihatan Dunia (WHO) dan badan-badan antarabangsa utama seperti Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) kerana ia memburuk dan menyukarkan keadaan buat pihak berwajib mengurus hal-hal berkaitan pandemik koronavirus.

“Kita sedang hidup dalam era pasca kebenaran yang telah mencetus fenomena politik seperti Brexit dan kebangkitan golongan ektremis kanan di serata dunia.

”Semua ini menyumbang kepada ketidakstabilan sosial dan negara yang tidak akan membantu langsung dalam usaha memerangi wabak COVID-19,” ujarnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.