nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

SOP: Maaflah jika Abah mula guna rotan – PM

6 OKT: “Maaflah jika Abah ini mula menggunakan rotan!,” kata Tan Sri Muhyiddin Yassin merujuk kepada penguatkuasaan tegas terhadap pematuhan prosedur operasi standard (SOP) yang bakal diambil susulan peningkatan kes COVID-19.

Menurut Perdana Menteri, yang amat dikehendaki pada masa ini ialah semua pihak mesti patuh kepada SOP dan arahan yang dikeluarkan oleh kerajaan.

Katanya, petugas barisan hadapan dari agensi-agensi penguatkuasaan akan dikerah semula ke tempat-tempat awam untuk memastikan pematuhan.

“Jika ada yang melanggar undang-undang, hukuman kompaun dan lain-lain akan dikenakan tanpa mengira pangkat dan darjat. Maaflah jika Abah ini mula menggunakan rotan!,” katanya dalam perutusan khas beliau sebentar tadi.

Perutusan tersebut disiarkan secara langsung menerusi Facebook Perdana Menteri dan juga stetsen televiyen utama negara.

Muhyiddin yang sedang menjalani kuarantin di rumah berkata, kerajaan juga sedang meneliti cadangan untuk mengehadkan majlis dan perhimpunan orang ramai bagi mengurangkan kebarangkalian jangkitan wabak COVID-19.

“Ini termasuk persidangan besar, kenduri kahwin serta majlis perhimpunan orang ramai.

“Walaubagaimanapun, kerajaan akan mendapatkan input dari KKM terlebih dahulu sebelum melaksanakannya termasuk cadangan mengadakan SOP tambahan jika perlu,” jelasnya.

Berhubung kebimbangan ibu bapa mengenai persekolahan anak-anak mereka, Muhyiddin berkata, setakat ini kerajaan memutuskan untuk menutup sekolah-sekolah di kawasan zon merah.

Katanyam Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) sentiasa memantau keadaan kes COVID di sekolah di seluruh negara dan jika ada sebarang kes COVID-19 melibatkan warga sekolah, KPM akan akan bekerjasama rapat dengan Kementerian Kesihatan Malaysia dalam menanganinya.

“Dalam hal ini, Kementerian Kesihatan akan memaklumkan kepada Kementerian Pendidikan langkah-langkah
yang perlu diambil bagi menjamin kesihatan dan keselamatan murid, guru dan kakitangan sekolah.

“Jika perlu, keputusan mengenai penutupan sekolah di seluruh negara akan dibuat di peringkat Sidang Khas Majlis Keselamatan Negara Mengenai Pengurusan COVID-19 setelah menerima nasihat daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM),” ujarnya.

Muhyiddin sebelum mengakhir ucapannya menyeru semua rakyat menghadapi perang menentang COVID-19 secara bersama.

“Ingat, kita pernah berjaya melandaikan lengkung jangkitan COVID-19 sebelum ini. Saya yakin dan percaya kita akan dapat bersama-sama melandaikannya sekali lagi.

“Insya-Allah, kita doakan mudah-mudahan kita semua akan menang akhirnya,” jelasnya. – Oleh M. HERMAN HAMID

Get real time updates directly on you device, subscribe now.