nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

MB Selangor langgar kuarantin, polis teliti buka siasatan

7 OKT: Polis Diraja Malaysia (PDRM) akan meneliti keperluan untuk membuka kertas siasatan terhadap Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Amirudin Shari yang didakwa melanggar perintah kuarantin kendiri COVID-19 di rumah, baru-baru ini.

Timbalan Ketua Polis Negara, Datuk Seri Acryl Sani Abdullah Sani berkata, pihaknya masih meneliti kes berkenaan sebelum mengambil tindakan lanjut.

“Setakat ini, kita belum terima laporan berhubung kes itu tetapi kita akan meneliti perkara itu.

“Beliau (Amirudin) sudah memohon maaf menerusi media sosial berkaitan pelanggaran perintah kuarantin itu dan jika ada keperluan, kita akan buka kertas siasatan,” katanya pada sidang media di Maktab Polis Diraja Malaysia di sini, hari ini.

Mengulas lanjut, Acryl Sani berkata, tindakan tegas akan diambil terhadap mana-mana individu yang melanggar prosedur operasi standard (SOP) yang tetapkan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

“Selaras dengan perutusan khas Perdana Menteri semalam, tiada sesiapa terkecuali daripada siasatan dan tindakan termasuk ahli politik dan pemimpin kerajaan.

“Polis akan lebih tegas dalam usaha untuk memutuskan rantaian jangkitan COVID-19,” katanya.

Pada 29 September lalu, Pejabat Menteri Besar Selangor memaklumkan Amirudin disahkan bebas COVID-19 selepas menjalani kuarantin kendiri di rumah bagi mematuhi arahan KKM sebaik kepulangan beliau dari program di Sabah.

Keputusan itu hasil daripada ujian RT-PCR (Reverse Transcription Polymerase Chain Reaction) yang dijalankan sejurus tiba di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur 2 (KLIA2) pada 28 September lalu.

Sebelum ini, media melaporkan Amirudin yang menjalani kuarantin di rumah memohon maaf kerana terpaksa melanggar SOP dan keluar bertugas bagi menyelesaikan isu pencemaran yang memberi kesan kepada kehidupan rakyat negeri ini.

Amirudin dikatakan bertindak demikian bagi menyelesaikan isu gangguan bekalan air membabitkan daerah Petaling, Hulu Langat, Kuala Langat dan Sepang susulan pencemaran air mentah di Sungai Semenyih.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.