nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kereta api rempuh bas, 20 maut

11 OKT: Sekurang-kurangnya 20 penumpang terbunuh dan lebih 20 lagi cedera apabila sebuah bas bertembung dengan kereta api di Thailand, jam 8 pagi tadi.

Memetik laporan AFP, berdasarkan maklumat awal daripada polis daerah, bas terbabit dalam perjalanan ke sebuah kuil di wilayah Cha Choeng Sao, kira-kira dua jam dari Bangkok, untuk menghadiri upacara keramaian agama Buddha, Wan Khao Phansa.

Seperti yang dijelaskan oleh Gabenor Wilayah Cha Choeng Sao, Maitree Tritilanond kepada media, setakat ini, kira-kira 29 mangsa dilaporkan cedera dalam kemalangan itu.

Gambar di lokasi kejadian yang dirakamkan pasukan penyelamat menunjukkan serpihan besi bertaburan di merata tempat, manakala mayat bergelimpangan di tepi laluan kereta api bersama pelbagai bagasi penumpang.

Bas itu pula dilihat dalam keadaan mengerikan, dengan bumbung musnah manakala kerangka sisinya bengkok, dipercayai akibat impak kuat pertembungan itu.

Pasukan penyelamat memaklumkan khidmat kren diperlukan untuk mengangkat bas berkenaan, sementara angka korban dan mereka yang cedera dijangka terus meningkat.

Kemalangan sedemikian adalah insiden yang lazim di Thailand, malah kebanyakan daripadanya berpunca daripada memandu laju, mabuk dan kelemahan aspek penguatkuasaan, sekali gus menyumbang kepada peningkatan jumlah kematian di jalan raya.

Pada Mac 2018, sekurang-kurangnya 18 terbunuh dan lebih 12 yang lain cedera apabila bas dinaiki mereka, selepas pulang dari bercuti di timur laut Thailand, terbabas ke bahu jalan sehingga melanggar pokok.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.