nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PKPD di Penjara Reman Pulau Pinang

13 OKT: Penjara Reman Pulau Pinang dan Kuarters Penjara Reman Negeri di daerah Timur Laut kini diletakkan bawah Perintah Kawalan Pergerakan Diperketatkan (PKPD) bermula tengah malam 15 Oktober ini.

Menteri Kanan Keselamatan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata, perkara itu diputuskan dalam sidang khas mesyuarat Majlis Keselamatan Negara (MKN) yang dipengerusikan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin pagi tadi.

Menurut beliau, dalam mesyuarat tersebut, MKN diberi taklimat semasa situasi COVID-19 oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) di kawasan berkenaan yang telah mencatatkan lonjakan peningkatan kes baru.

“PKPD dilaksanakan bagi membendung penularan dalam komuniti yang melibatkan Penjara Reman dan Kuarters Penjara Reman Negeri Pulau Pinang.

“Dengan perintah ini, pergerakan keluar masuk dapat dikawal dan memudahkan ujian saringan dilakukan.

“Jumlah keseluruhan individu terlibat adalah seramai 2,830 orang
merangkumi 2,306 banduan, 304 staf penjara dan keluarga yang
mendiami kuarters dan 220 staf penjara dan keluarga yang tidak
mendiami kuarters,” katanya dalam sidang akhbar hari ini.

Dalam pada itu, Ismail Sabri memaklumkan, 446 individu diambil tindakan oleh polis kerana ingkar PKP dengan 212 daripadanya kerana tidak memakai pelitup muka.

Selain itu, katanya, antara kesalahan lain yang dikesan ialah terlibat dalam parti persendirian melibatkan 32 individu dan aktiviti perjudian, 23 orang.

“Daripada jumlah itu, 407 dikompaun, dua dijamin dan 37 direman polis.

“Perlu saya ingatkan, pihak berkuasa tidak akan berkompromi bagi memastikan porsedur operasi standard (SOP) dipatuhi sepenuhnya dalam kita memutuskan rantaian penularan COVID-19,” jelasnya.

Berhubung Ops Benteng pula, jelas Ismail Sabri, 84 pendatang asing tanpa izin berjaya ditahan dengan tiga tekong ditahan.

Katanya, sebanyak 10 kenderaan darat turut dirampas dalam Ops Benteng di seluruh negara melibatkan 136 sekatan jalan raya (SJR).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.