nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Azhar jelaskan dakwaan dibangkitkan Ku Li tidak benar

14 OKT: Dakwaan menyatakan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyddin Yassin tidak membenarkan Usul Tidak Percaya dibahaskan dengan cara menyenaraikan di penghujung senarai kertas Aturan Urusan Mesyuarat Harian Dewan Rakyat adalah tidak benar.

Yang Dipertua Dewan Rakyat, Datuk Azhar Azizan Harun berkata, ini kerana usul tersebut telah disenaraikan di dalam Aturan Urusan Mesyuarat mengikut Peraturan-Peraturan Mesyuarat, namun urusan kerajaan perlu didahulukan seperti yang termaktub di bawah Peraturan-Peraturan Mesyuarat.

Menjawab surat diutuskan Ahli Parlimen Gua Musang, Tan Sri Tengku Razaleigh Hamzah, bertarikh 25 September 2020 Azhar berkata, tugasan beliau selaku Speaker adalah terikat dengan Peraturan Mesyuarat Dewan Rakyat sedia ada.

“Makanya mana-mana Ahli Dewan Rakyat boleh memberi Notis untuk membentangkan usul dan akan dipertimbangkan berdasarkan Peraturan Mesyuarat.

“Justeru saya tiada masalah untuk Dewan mempertimbangkan Usul-usul persendirian jika telah selesai semua urusan kerajaan atau pun terdapat usul oleh seorang Menteri di bawah Peraturan 14 (2) untuk mendahulukan Usul-usul Persendirian,” katanya dalam surat balas kepada Tengku Razaleigh bertarikh 29 September yang dilihat PNBBC Portal.

Menurut Azhar, dalam keadaan jika masih terdapat urusan-urusan kerajaan dan Tengku Razaleigh ingin memberi keutamaan kepada Usul-usul persendirian yang tertentu maka adalah disarankan supaya berunding dengan Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Takiyuddin Hassan.

“Seperti mana dijelaskan, semua keputusan saya selaku Tuan Yang di-Pertua mengenai apa jua usul untuk diberikan keutamaan sepatutnya hendaklah dikemukakan dan mematuhi peruntukan Peraturan Mesyuarat.

“Akhirnya saya berharap semoga penjelasan ini mendapat perhatian, pertimbangan kerjasama pihak YBM Tan Sri selanjutnya dalam memastikan Urusan Mesyuarat Persidangan Dewan Rakyat yang akan datang dapat dilaksanakan dengan sempurna ke arah mendaulatkan institusi Parlimen yang mulia kekal terpelihara,” katanya.

Di awal kandungan surat Azhar itu, beliau menjelaskan Peraturan 15, Peraturan Majlis Mesyuarat Dewan Rakyat menyatakan bahawa urusan kerajaan hendaklah didahulukan berbanding urusan lain.

Katanya, oleh yang demikian, kesemua urusan Rang Undang-undang dan Usul Urusan-urusan Kerajaan telah didahulukan semasa Mesyuarat Kedua, Penggal Ketiga, Parlimen Ke-14 mulai 13 Julai hingga 27 Ogos 2020.

Jelas Azhar, Usul-usul Persendirian termasuk Usul Tidak Percaya terhadap Perdana Menteri dari Ahli Parlimen Langkawi dan Usul Percaya terhadap Perdana Menteri dari Ahli Parlimen Pasir Puteh, Sabak Bernam dan Arau telah disenaraikan berdasarkan masa penerimaan usul-usul tersebut.

“Usul-usul Persendirian yang diterima terlebih dahulu akan disenaraikan susunan awal di atas kertas Aturan Urusan Mesyuarat.

“Dalam hal ini Usul-usul Persendirian dari Ahli Parlimen Tuaran, Bukit Bintang, Gerik dan Arau ketika itu telah diterima lebih awal berbanding susul Ahli Parlimen Langkawi.

“Susunan Aturan Mesyuarat yang lalu sebenarnya telah dibuat oleh mantan Yang Dipertua Dewan Rakyat (Tan Sri Mohamad Ariff Md Yusof) yang lalu dan bukannya saya,” ujarnya.

Surat Tengku Razaleigh kepada Azhar viral di media sosial petang tadi dalam keadaan politik agak panas selepas Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim menghadap Yang di-Pertuan Agong pada Selasa mendakwa mendapat sokongan ahli-ahli parlimen sebagai Perdana Menteri.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.