nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

IPTS boleh anjur peperiksaan luar negara

14 OKT: Institusi pendidikan tinggi swasta (IPTS) diberi pengecualian bagi menjalankan peperiksaan yang dilaksanakan oleh penyedia peperiksaan luar negara sepanjang tempoh pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB).

Jabatan Pendidikan Tinggi, Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) dalam kenyataan media hari ini memaklumkan keputusan tersebut akan melibatkan seramai 3,031 pelajar tempatan dan 195 pelajar antarabangsa di empat negeri terlibat PKPB.

Menurut jabatan itu, pelajar perlu mendapatkan surat pengesahan daripada institusi masing-masing mengikut kategori.

“Kategori tersebut melibatkan pelajar dan institusi yang terlibat dengan Peperiksaan Cambridge GCE ‘A’ Level, Australian Matriculation (AUSMAT), Canadian Pre-U dan seumpamanya,” katanya.

Selain itu, pelajar yang berdaftar untuk menduduki peperiksaan dengan penyedia peperiksaan luar negara atau peperiksaan antarabangsa serta yang telah berdaftar untuk menduduki peperiksaan Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) perlu juga mendapatkan pengesahan.

“Pengecualian tersebut tertakluk kepada pematuhan IPTS terhadap prosedur operasi standard (SOP) ditetapkan oleh pihak berkuasa dan keputusan kerajaan dari masa ke masa,” katanya.

PKPB dilaksanakan di seluruh Lembah Klang selama 14 hari berkuat kuasa hari ini. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.