nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Mesej tular: Zuraida nafi ada arahan Azmin

14 OKT: Pertubuhan Penggerak Komuniti Negara Malaysia (PKN) menafikan dakwaan kononnya menerima arahan untuk memburukkan UMNO di sebalik keputusannya seperti mana kandungan mesej yang ditularkan semalam.

Penaungnya, Zuraida Kamaruddin menegaskan, pihaknya tidak pernah menerima sebarang arahan daripada Ketua Penerangan PN, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali untuk bertindak sedemikian seperti yang tular di media sosial.

“Sebagai penaung kepada PKN, saya ingin menegaskan bahawa PKN tidak menerima sebarang arahan daripada Ketua Penerangan Perikatan Nasional (PN) seperti yang ditularkan melalui aplikasi WhatsApp tersebut.

“Saya menafikan sekeras-kerasnya penglibatan PKN serta kesemua sayapnya iaitu Nations of Women (NOW), Pemuda Negara dan Wanita Muda Negara, sama ada secara langsung mahupun tidak langsung ke atas perancangan tersebut,” katanya dalam satu kenyataan di Facebooknya, hari ini.

Terdahulu, tular di aplikasi WhatsApp sejak awal pagi tadi berkenaan arahan daripada pejabat Ketua Penerangan PN kepada media PKN, antara lain mereka diminta memainkan isu hasrat UMNO keluar daripada PN kerana mahukan kuasa.

Malam tadi, UMNO memutuskan akan memberi syarat baharu kepada Kerajaan PN bagi meneruskan kerjasama politik secara perjanjian bertulis untuk dilaksanakan secepat mungkin.

Dalam pada itu, Zuraida turut memberi amaran kepada pihak yang tidak bertangungjawab supaya menghentikan menyebar berita palsu yang mengaitkan badan itu.

“Saya berharap agar pihak yang tidak bertangungjawab itu supaya menghentikan sebarang sebaran yang tidak benar.

“Fokus Kerajaan PN adalah untuk memerangi wabak Covid-19 dan memulihkan ekonomi negara bagi memastikan supaya rakyat mendapat kesejahteraan dan kemakmuran bersama,” katanya. – Oleh-AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.