nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kerjasama rakyat Sabah penting tangani COVID-19

15 OKT: Kesungguhan Kerajaan Negeri Sabah untuk menangani penularan pandemik COVID-19 sukar dicapai tanpa adanya kerjasama dari orang ramai.

Timbalan Ketua Menterinya, Datuk Seri Bung Moktar Radin berkata, perang melawan COVID-19 musuh yang tidak kelihatan masih panjang dan memerlukan kerjasama serta sokongan dari semua pihak.

Menurut beliau, pihaknya kini memberi tumpuan bagi membendung penularan pandemik COVID-19 terutamanya membantu menangani keperitan hidup akibat penularannya.

“Kerajaan amat menghargai komitmen pasukan ‘barisan hadapan’ khususnya para doktor, jururawat pihak keselamatan polis, tentera, Rela dan mereka yang terlibat secara langsung dalam menangani wabak ini.

“Masyarakat perlu memberikan kerjasama dan mengambil tanggungjawab sosial serta memainkan peranan masing-masing untuk mengamalkan normal kehidupan yang baharu ini di semua peringkat dan lapisan masyarakat” katanya selepas menyertai lawatan pemantuan di pos kawalan keselamatan antara daerah Kota Belud dan Kota Marudu, Sabah, hari ini.

Dalam pada itu, Bung Moktar turut menasihati setiap individu perlunya mempunyai kawalan kendiri demi melindungi diri dan keluarga tersayang.

“Masyarakat juga perlu sentiasa mematuhi SOP yang telah ditetapkan oleh kerajaan terutamanya pematuhan Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) yang bermula 13 sehingta 26 Oktober ini di seluruh daerah di negeri ini

“Teruskan amalan kebersihan diri yang tinggi seperti kerap membasuh tangan dengan air dan sabun, dan amalkan jarak sosial yang selamat, iaitu sekurang-kurangnya satu meter memakai pelitup muka dan membudayakan amalan norma baharu dalam setiap altiviti harian” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.