nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Polis minta Anwar hadir beri keterangan esok

15 OKT: Pengerusi Pakatan Harapan (PH), Datuk Seri Anwar Ibrahim, dikehendaki hadir ke Bukit Aman, esok bagi memberi keterangan berhubung kes penyebaran senarai nama 121 Ahli Parlimen yang didakwa menyokong beliau untuk membentuk kerajaan baharu.

Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Bukit Aman, Datuk Huzir Mohamed berkata, polis sudah mengeluarkan arahan kepada Presiden PKR itu untuk menghadiri penyiasatan di bawah Seksyen 111 Kanun Prosedur Jenayah di Pejabat Unit Siasatan Jenayah Terkelas (USJT) Jabatan Siasatan Jenayah, Bukit Aman.

Menurut beliau, polis kini sedang menjalankan satu penyiasatan ke atas penyebaran senarai mengandungi nama 121 Ahli Parlimen terbabit.

Huzir
HUZIR MOHAMED

“Siasatan diklasifikasikan di bawah Seksyen 505(b) Kanun Keseksaan dan Seksyen 233 Akta Komunikasi dan Multimedia 1998.

“PDRM juga masih menjalankan siasatan lanjut berkenaan dakwaan tersebar luas di media sosial ketika ini dan sehingga kini sebanyak 113 laporan polis diterima,” katanya dalam kenyataan media di sini, hari ini.

Mengula lanjut, Huzir berkata, polis juga menggesa supaya orang ramai tidak menerbitkan atau mengedarkan sebarang kenyataan, khabar angin atau berita yang bercenderungan mencetuskan suasana tidak harmoni, perpecahan, perasaan permusuhan yang boleh menggugat ketenteraman dan keselamatan awam.

Pada 23 September lalu, Anwar dalam sidang media mendakwa beliau mendapat sokongan ‘kukuh dan meyakinkan’ daripada lebih 120 Ahli Parlimen untuk menubuhkan kerajaan baharu.

Berikutan itu, polis menetap 12 Oktober sebagai tarihk untuk Anwar memberi keterangan di Bukit Aman, namun Ahli Parlimen Port Dickson berkenaan mahu temu janji berkenaan ditetapkan pada 13 Oktober iaitu hari sama beliau dijadual mengadap Yang di-Pertuan Agong.

Sehubungan itu, Huzir dalam satu kenyataan menjelaskan polis akan menetapkan satu tarikh baharu untuk temu janji bersama Anwar terbabit

Ini membolehkan, bekas Menteri Kewangan dan Timbalan Perdana Menteri berkenaan menghadap Yang di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah di Istana Negara bagi menyampaikan pernyataan yang beliau mempunyai majoriti di Parlimen untuk dilantik selaku Perdana Menteri Ke-9.

Senarai nama Ahli Parlimen terbabit yang disiarkan oleh sebuah portal mula tular dalam media sosial setelah Anwar diperkenankan untuk menghadap Seri Paduka namun ramai Ahli Parlimen dalam senarai berkenaan menafikan mereka menyokong komplot Presiden PKR itu untuk menjatuhkan kerajaan PN.

Antara Ahli Parlimen terbabit ialah Datuk Seri Ahmad Maslan (Pontian), Datuk Seri Idris Jusoh (Besut), Datuk Seri Mahdzir Khalid (Padang Terap), Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor (Putrajaya), Datuk Seri Shahidan Kassim (Arau), Datuk Dr Shamsul Anuar Nasarah (Lenggong), Datuk Seri Bung Moktar Radin (Kinabatangan), Datuk Mohamad Alamin (Kimanis), Datuk Hasbullah Osman (Gerik), Ramli Mohd Nor (Cameron Highlands), Datuk Ahmad Nazlan (Jerantut), Datin Mastura Mohd Yazid (Kuala Kangsar) dan Datuk Seri Dr Wee Ka Siong (Ayer Hitam). – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.