nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

JK khas jamin bekalan vaksin COVID-19 ditubuh

15 OKT: Kabinet telah bersetuju untuk menubuhkan Jawatankuasa Khas Jaminan Akses Bekalan Vaksin COVID-19 bagi memastikan vaksin itu dapat diperoleh pada kadar segera, selamat dan sempurna apabila ada.

Menteri Sains, Teknologi dan Inovasi, Khairy Jamaluddin berkata, jawatankuasa itu akan diketuai secara bersama oleh beliau dan Menteri Kesihatan Datuk Seri Dr Adham Baba.

“Keputusan penubuhan jawatankuasa khas ini adalah penting bagi memastikan persediaan awal yang rapi dibuat sebelum bekalan vaksin diterima untuk kegunaan seluruh rakyat Malaysia.

“Jawatankuasa itu akan menyediakan rangka kerja dan pelan perolehan serta pengagihan vaksin COVID-19 apabila ia diluluskan untuk kegunaan di Malaysia,” katanya dalam kenyataan media, hari ini.

KHAIRY JAMALUDDIN

Sehubungan itu, beliau memberitahu, menerusi jawatankuasa induk tersebut, beberapa jawatankuasa kecil dengan skop tugas tertentu akan turut dibentuk merentasi pelbagai kementerian dan agensi bagi memudah cara serta mempercepat pelaksanaan tugasan itu.

“Skop tugasan itu termasuk pemilihan vaksin, komunikasi, pendaftaran dan kelulusan, memudah cara perdagangan, kewangan, penstoran, logistik dan pengangkutan serta pengagihan vaksin,” katanya.

Baru-baru ini, Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin berkata, vaksin COVID-19 dari China mungkin digunakan di Malaysia menjelang akhir tahun ini dengan negara itu bersetuju memberi keutamaan kepada Malaysia sebagai penerima vaksin. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.