nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PPR MTEN, PA DBKL kecuali sewa 3 bulan

15 OKT: Semua penghuni Projek Perumahan Rakyat (PPR) Majlis Tindakan Ekonomi Negara (MTEN) dan Perumahan Awam (PA) Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) dikecualikan bayaran sewa selama tiga bulan mulai Oktober hingga Disember ini.

Pengecualian sewa tersebut adalah sebahagian daripada inisiatif Wilayah Cakna 3 melibatkan peruntukan hampir RM40 juta bagi membantu penduduk di Kuala Lumpur, Putrajaya dan Labuan yang terjejas berikutan pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB).

Menteri Wilayah Persekutuan, Tan Sri Annuar Musa berkata, langkah itu melibatkan peruntukan berjumlah RM14.4 juta dan memberi manfaat kepada 40,000 penghuni PPR MTEN dan PA DBKL.

annuar musa
ANNUAR MUSA

“Selain itu, seramai 5,830 penjaja dan peniaga kecil berlesen di Kuala Lumpur pula dikecualikan caj sewaan premis perniagaan (milik DBKL) yang akan menyebabkan pengecualian hasil kepada DBKL bernilai RM2.5 juta.

“Penjaja dan peniaga kecil di Wilayah Persekutuan juga diberikan pengecualian bayaran bagi pembaharuan lessen perniagaan bulan November yang membabitkan 1,339 akaun dengan Kos RM330,000,” katanya dalam sidang media di Putrajaya, hari ini.

Mengulas lanjut Annuar berkata, pengecualian caj sewaan premis milik Perbadanan Putrajaya (PPj) juga memberi manfaat kepada 302 penjaja dan peniaga kecil di Wilayah Persekutuan yang bermula Oktober hingga Disember 2020 membabitkan pengecualian hasil RM1.8 juta.

Beliau berkata, penjaja dan peniaga kecil di Putrajaya juga diberikan pengecualian bayaran pembaharuan lesen perniagaan dalam tempoh Oktober hingga Disember ini membabitkan peruntukan berjumlah RM50,000.

Katanya, PPj juga menyediakan bantuan baucar pek makanan kepada asnaf dan golongan miskin bernilai RM100 bagi setiap isi rumah.

“Kita juga menyediakan baucar bantuan buku latihan bernilai RM100 daripada Yayasan Wilayah Persekutuan yang boleh digunakan di koperasi sekolah masing-masing. Manakala 1,000 pelajar miskin di Putrajaya akan menerima baucar ‘back to school’ bernilai RM100 dari PPj, selain 350 pelajar tadika kelolaan PPj dikecualikan bayaran yuran Oktober 2020.

“Kita juga akan memberikan sumbangan ‘one off’ bernilai RM3,000 kepada 11 majlis perwakilan penduduk di Kuala Lumpur dan enam sub zon di Putrajaya, selain bantuan one off sebanyak RM2,000 kepada 570 persatuan penduduk di Putrajaya dan Kuala Lumpur,” katanya. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.