nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kenapa tiada usul undi tidak percaya Anwar terhadap Muhyiddin

18 OKT: Selain Tun Dr Mahathir Mohamad menghantar usul undi tidak percaya kepada Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin, 15 ahli parlimen lain turut berbuat demikian.

Difahamkan, empat daripadanya mewakili Pejuang manakala 10 lagi membabitkan ahli parlimen Amanah dan Warisan yang berharap usul itu akan diterima oleh Dewan Rakyat yang mula bersidang 2 November ini.

Selain hanya seorang ahli parlimen DAP berbuat demikian, timbul persoalan, kenapa Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim yang beria-ria mahu menjadi Perdana Menteri ke 9, juga tidak menghantar usul serupa.

Adakah kerana beliau cukup yakin dengan ‘nombor’ ahli parlimen daripada beberapa parti yang dikatakan menyokong beliau bagi menggantikan Muhyiddin atau Anwar tahu usul tersebut tidak akan tercapai berdasarkan peraturan mesyuarat sedia ada.

Speaker Dewan Rakyat Datuk Azhar Azizan Harun sudah menjelaskan bahawa usul kerajaan adalah diutamakan manakala usul tidak percaya kepada Muhyiddin adalah bukan usul kerajaan yang tidak dibawa seorang menteri.

Namun, walaupun Anwar atau mana-mana ahli parlimen PKR atau DAP tidak mengemukakan usul tersebut, ia tidak bermakna Ketua Pembangkang itu tidak akan menggunakan Dewan Rakyat bagi mencapai hasratnya sebagai Perdana Menteri.

Tidak mustahil antara usaha Presiden PKR itu nanti adalah menyusun gerakan supaya Bajet 2021 yang dibentang pada 6 November ini tidak diluluskan dengan mudah.

Gagal mendapatkan kelulusan Bajet yang dikemukakan atau Bajet ditolak sering digambarkan ia adalah sama dengan penolakan terhadap kerajaan.

Anwar tentu melihat taktik ini lebih berkesan berbanding usul tidak percaya seperti diusahakan Dr Mahathir, tambahan pula jika benar seperti dakwaannya bahawa beliau mempunyai ‘nombor’ yang cukup bagi menumbangkan Muhyiddin.

Bagi Muhyiddin pula, beliau kena terus memastikan 112 sokongan yang diperolehinya ketika dipilih sebagai Perdana Menteri hujung Februari lalu kekal supaya kerajaan Perikatan Nasional dapat meneruskan agenda membantu rakyat melalui peruntukan Bajet 2021 ini.

Perkara ini sudah tentu menuntut kesepakatan semula parti di dalam PN untuk terus bersatu memastikan Bajet berkenaan lulus supaya rakyat yang terkesan akibat Covid-19 dapat menerima bantuan sepatutnya bagi meringankan beban mereka.

Bersatu, UMNO, BN, PAS dan GPS kena memastikan muslihat Anwar ini tidak tercapai.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.