nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

‘No DAP, kukuhkan MN’ – Wanita UMNO

18 OKT: Pergerakan Wanita UMNO sentiasa komited dan teguh dengan keputusan tiada kerjasama bersama DAP dan mereka yang mempunyai hubungan dengan parti itu seperti mana keputusan Mesyuarat Ahli Majlis Tertinggi (MT) UMNO sebelum ini.

Ketuanya, Datuk Seri Dr Noraini Ahmad dalam satu kenyataan hari ini berkata, pergerakan itu sebagai tulang belakang parti akan turut terus memperkukuhkan Muafakat Nasional (MN).

“Wanita UMNO Malaysia sebagai tulang belakang parti akan sentiasa komited dan teguh dengan keputusan parti iaitu tegas senada bersama keputusan mesyuarat Ahli MKT UMNO yang telah mempersetujui agar ‘no DAP’, tidak ada kerjasama dengan sesiapa yang ada hubungan dengan DAP dan terus memperkukuhkan MN,” katanya.

Tambah Noraini, Wanita UMNO juga yakin dan percaya dengan kebijaksanaan pucuk pimpinan dalam membawa hala tuju parti demi kepentingan rakyat sesuai dengan status parti keramat di negara ini.

“Justeru, Wanita UMNO berharap semua ahli parti khususnya Wanita UMNO supaya tenang dan tidak membuat sebarang andaian yang boleh menjejaskan keharmonian di dalam parti.

“Jadi, marilah kita terus mengukuhkan benteng parti bagi memastikan tiada lubang yang boleh ditembusi pihak lawan yang mahu melihat parti keramat ini tenggelam,” jelas Ahli Parlimen Parit Sulong itu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.