nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Besut bakal jadi hab ukiran Melayu tradisional

19 OKT: Kementerian Perusahaan Perladangan dan Komoditi berhasrat menjadikan Besut, Terengganu sebagai hab ukiran Melayu tradisional.

Menterinya, Datuk Dr Mohd Khairuddin Aman Razali berkata, terdapat ramai tokoh ternama dalam industri tersebut di Besut seperti Allahyarham Che Long Yusof, Wan Su Othman, Wan Mustafa Wan Su dan ramai lagi generasi terkini.

“Tujuan hab itu berpotensi dijadikan bengkel besar bagi mereka yang terlibat dalam seni ukir untuk mereka dapatkan khidmat mesin dan sebagainya.

“Oleh itu, Malaysia dapat kembangkan lagi seni ukiran tradisional ini untuk bersaing di peringkat antarabangsa dan dalam masa sama berusaha membawa nilai estetika serta nilai kesenian Melayu,” katanya.

Besut
Kemahiran ukiran Melayu tradisional diwarisi generasi muda.

Beliau yang juga Ahli Parlimen Kuala Nerus mengulas tentang lawatan ke Kampung Raja, Besut semalam untuk melihat kemahiran ukiran kayu anak Melayu di sekitar kawasan berkenaan.

Mohd Khairuddin diiringi Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Kota Putra, Khuzaini Ab Rahman, Pegawai Daerah Besut, Rozali Salleh serta dua juruukir terkenal di Malaysia, Norhaiza Noordin dan Mohd Salizan Abd Rahman.

Beliau turut melawat tapak seluas dua ekar di Kampung Raja yang berpotensi dibangunkan sebagai hab ukiran, Pakatan Juruukir Tradisional milik keluarga Salizan, Seni Ukir Bakawali milik Norhaiza dan Desa Ukiran Kayu Besut. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.