nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Gencatan politik UMNO pasti disambut baik rakyat

21 OKT: Pendirian UMNO melakukan gencatan politik bagi memberi fokus kepada kesejahteraan rakyat dilihat tepat pada masanya bagi membolehkan kerajaan Perikatan Nasional (PN) membangunkan semula ekonomi yang terjejas akibat pandemik COVID-19.

Timbalan Presiden Pemikir Muda Melayu Kebangsaan (PMMK), Haslihelmy DM Zulhasli berkata, pendirian politik seperti dinyatakan UMNO sememangnya amat diperlukan oleh pimpinan kerajaan supaya tumpuan tidak terganggu dengan isu politik.

Haslihelmy DM Zulhasli

Menurut beliau, keputusan itu sudah tentu disambut baik oleh semua pihak dalam usaha mengukuhkan lagi kestabilan politik tanah air demi keharmonian serta kemakmuran rakyat tanpa mengira kaum dan agama.

“Ini merupakan langkah yang positif diambil oleh UMNO dalam usaha menstabilkan semula kekacauan politik sehingga perkara ini mendapat teguran daripada Yang di-Pertuan Agong dan juga Sultan Selangor.

“Rakyat pun sudah muak dengan tindakan ahli politik kita sejak daripada PRN Sabah kerana ramai yang beranggapan pemimpin parti politik yang meningkatkan kembali wabak di Semenanjung Malaysia.

“Jadi, dengan pendirian ini, sudah pasti rakyat akan rasa selesa kerana UMNO melakukan tindakan yang betul demi keharmoninan dan kesejahteraan rakyat,” katanya ketika dihubungi PN BBC Portal, hari ini.

Terdahulu, UMNO hari ini mengambil pendirian mendukung Kerajaan Perikatan Nasional (PN) dalam memfokuskan agenda membantu rakyat dan negara mendepani pandemik COVID-19 serta kegawatan ekonomi.

Presidennya, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi berkata, untuk itu, UMNO melakukan gencatan politik bagi memastikan agenda menangani COVID-19 dan membantu rakyat yang sedang dihimpit kesusahan dan kegelisahan akibat hambatan ekonomi dapat ditangani dan diutamakan.

Dalam pada itu, Haslihelmy mengharapkan genjatan politik diteruskan sehingga ekonomi negara dapat pulih akibat wabak pandemik COVID-19.

Tambah beliau, Pas, UMNO dan Bersatu juga tidak boleh dipisahkan untuk menyatukan Melayu Islam sebagai kelompok majoriti dalam komposisi masyarakat di Malaysia.

“Saya berharap agar pendirian ini bertahan sehingga PRU-15 agar rakyat percaya bahawa UMNO, Pas dan Bersatu saling bertolak ansur dan berdamai demi memastikan kestabilan negara dan tidak mengutamakan kuasa untuk siapa yang memerintah.

“Jangan hampakan dan hilangkan sekali lagi kepercayaan rakyat kerana dah bermacam-macam isu politik yang timbul yang membuatkan rakyat amat muak dengan tindak-tanduk yang dilakukan oleh para pemimpin. Kita perlu lakukan sesuatu agar keyakinan rakyat kita mampu angkat semula,” katanya – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.