nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Macau scam: SPRM panggil 10 lagi selebriti

21 OKT: Lebih 10 individu bergelar selebriti dan artis terkenal akan dipanggil Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) bagi membantu siasatan kes pengubahan wang haram, penipuan dan Macau scam, dalam masa terdekat.

Menurut sumber, kesemua artis terbabit termasuk seorang pelakon lelaki terkenal dan selebriti wanita yang juga pelakon dan pengacara popular akan diminta hadir ke Ibu Pejabat SPRM di Putrajaya bagi memberi keterangan.

Katanya, ramai lagi akan dipanggil kerana mereka diperlukan untuk membantu siasatan berhubung kes pengubahan wang haram yang dikaitkan dengan sindiket Macau scam dan judi dalam talian itu.

Dalam pada itu, kata sumber itu lagi, seramai sembilan lagi individu sudah pun diambil keterangan oleh SPRM berhubung kes itu, semalam.

Kesemua mereka berusia 25 hingga 32 tahun itu dirakam percakapan kira-kira jam 3 petang, semalam.

“Ada yang hadir di pejabat SPRM, ada yang diambil di luar,” katanya.

Terdahulu, Ketua Pesuruhjaya SPRM, Datuk Seri Azam Baki meminta semua selebriti dan usahawan yang terbabit dengan aktiviti pengubahan wang haram supaya hadir sendiri ke SPRM untuk membantu siasatan.

“Saya tidak mahu buat spekulasi siapa di antara mereka yang akan dipanggil tetapi sesiapa yang makan cili mesti terasa pedasnya.

“Mereka yang mungkin pernah menerima dana daripada kegiatan sindiket, jadi sila datang ke SPRM. Jika kita panggil tentu tidak berapa cantik,” katanya dalam temu bual secara langsung menerusi slot ‘SPRM 360’ di MACCfm, baru-baru ini. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.