nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PM mahu infrastruktur digital dipermudah

27 OKT: Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin hari ini mempengerusikan Mesyuarat Majlis Perancang Fizikal Negara (MPFN) ke-36 dan Sidang Khas Majlis Keselamatan Negara (MKN).

Selain itu, Muhyiddin diberi taklimat Bajet 2021 pada sebelah petangnya dengan kedua-dua mesyuarat dan taklimat seperti biasa diadakan mengikut norma baharu menerusi sidang video dari Pejabat Perdana Menteri.

Berdasarkan satu kenyataan media di Facebook beliau, Muhyiddin mahu pihak terlibat memudah cara perancangan dan pembinaan infrastruktur digital, terutama di peringkat negeri dan kerajaan tempatan bagi memastikan perkhidmatan jalur lebar menyeluruh dan berkualiti tinggi kepada rakyat.

Gesaan itu disuarakan ketika mempengerusikan Mesyuarat MPFN ke-36, pagi tadi.

“Ini kerana, pandemik COVID-19 menyaksikan kebergantungan yang tinggi kepada liputan jalur lebar yang berkualiti tinggi,” kata Muhyiddin.

Sementara itu, pada Mesyuarat Majlis Keselamatan Negara (MKN) selepas itu, Perdana Menteri memperingatkan ahli mesyuarat dan agensi supaya memberi komitmen penuh ke atas kawasan yang dikuatkuasakan Perintah Kawalan Pergerakan Diperketatkan (PKPD).

Ini katanya, bagi memastikan penduduk terbabit mendapat bantuan barang keperluan yang mencukupi.

Beliau turut mengarahkan supaya dipertingkatkan kawalan serta keupayaan tindakan kesihatan awam di Sabah bagi membendung penularan jangkitan COVID-19 dengan segera.

Sementara itu, petang tadi, Muhyiddin menerima panggilan telefon daripada Presiden Turkmenistan, TYT Gurbanguly Berdumuhamedov dan berbincang mengenai kerjasama dua hala yang sudah terjalin sejak 28 tahun lalu.

“PETRONAS sudah bertapak di negara itu sejak 1996 dan adalah pelabur terbesar dengan jumlah pelaburan mencecah AS$11 bilion (RM45.8 bilion),”

“Perdana Menteri menyambut baik jemputan Presiden Berdumuhamedov untuk melawat negara itu dan menjemput beliau untuk melawat Malaysia selepas situasi COVID-19 pulih,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.