nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PDRM siasat dakwaan pegawai bercuti ditaja sindiket

29 OKT: Siasatan dalaman kini dilakukan berhubung dakwaan beberapa pegawai kanan polis yang dikatakan melancong ke luar negara dengan ditaja oleh sindiket jenayah termasuk Macau Scam dan penggubahan wang haram.

Pengarah Jabatan Integriti dan Pematuhan Standard (JIPS) Bukit Aman, Datuk Zamri Yahya berkata, pihaknya akan mendapatkan bukti berhubung dakwaan berkenaan.

“Jika mereka pergi dengan perbelanjaan sendiri, maka perlu berikan bukti-bukti berkaitan. Jika ditaja oleh sindiket, maka ia adalah satu kesalahan dan akan dikenakan tindakan tatatertib,” katanya seperti dipetik dari portal Harian Metro hari ini.

Beliau berkata demikian bagi mengulas dakwaan gambar pegawai kanan polis melancong yang dikatakan ditaja oleh sindiket Macau Scam yang tular di media sosial, baru-baru ini.

Terdahulu, Harian Metro melaporkan dua anggota polis yang ditahan mengikut Akta Pencegahan Jenayah (POCA) 1959 kerana dipercayai membantu melindungi kegiatan ‘cuci duit’ oleh sindiket Macau Scam dan judi dalam talian berpangkalan di China, akan dikenakan perintah tahan kerja.

Untuk rekod, suspek utama kes penggubahan wang haram berkenaan Addy Kanna serta dua anggota polis terbabit kini ditahan mengikut POCA bagi membantu siasatan.

Seorang lagi suspek utama yang sebelum ini menjadi buruan polis selepas meloloskan diri, Goh Leong Yeong @ Alvin ditahan di sebuah pusat peranginan di Pahang, awal pagi kelmarin.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.