nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Harap kerajaan dengar harapan rakyat

31 OKT: Pergerakan Pemuda UMNO berharap Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin mempertimbangkan semula harapan dan hasrat rakyat untuk mengeluarkan simpanan mereka dalam Akaun 1 Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP)

Ketuanya, Datuk Dr Asyraf Wajdi Dusuki berkata, KWSP boleh membenarkan pengeluaran serendah RM5,000 dan mengehadkan jumlah pengeluaran pada paras RM10,000.

“Mohon Perdana Menteri dapat pertimbangkan semula harapan dan hasrat rakyat yang amat berharap dapat mengeluarkan simpanan dan caruman mereka dalam Akaun 1 KWSP.

“Hakikatnya, rata-rata rakyat merintih dan menyampaikan keluhan dan keresahan mereka betapa perit dan sempitnya kehidupan di tengah-tengah COVID-19 yang amat memberi kesan langsung terhadap kelangsungan hidup mereka ketika ini,” katanya dalam kenyataan media, malam tadi.

ASYRAF WAJDI DUSUKI
ASYRAF WAJDI DUSUKI

Justeru itu, Asyraf Wajdi memberitahu pihaknya akan sampaikan secara rasmi mengenai harapan rakyat ini kepada Menteri Kewangan, Tengku Datuk Seri Zafrul Tengku Abdul Aziz dalam masa terdekat.

“Cadangan kami berikan kelonggaran pengeluaran hanya ketika rakyat dihimpit kesusahan ketika ini.

“Pengeluaran juga boleh dibenarkan secara beransur-ansur tidak sekali gus. Apabila situasi kembali pulih, pencarum boleh kembali digalakkan untuk menambah semula caruman mereka,” katanya.

Semalam, Muhyiddin menyatakan sukar untuk kerajaan membenarkan rakyat Malaysia mengeluarkan caruman dalam akaun 1 KWSP kerana bimbang mereka akan berhadapan dengan masalah lebih besar kelak.

Sementara itu KWSP dalam kenyataannya malam tadi berkata, akses kepada simpanan akaun 1 bukan satu-satunya cara untuk mendapatkan wang tunai semasa penularan COVID-19.

Ketua Pegawai Eksekutif KWSP, Tunku Alizakri Raja Muhammad Alias ​​berkata, kerajaan telah menyediakan banyak bantuan kewangan langsung melalui PRIHATIN, PRIHATIN SME +, PENJANA, dan KITA PRIHATIN berjumlah RM55 bilion untuk B40 dan M40. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.